Sport

Domino, trădată de emoţii

Ciprian Marinuţ

Echipa de handbal juniori III a CS Domino Hunedoara a suferit din cauza lipsei de experienţă în meciurile cheie ale turneului de la Hunedoara şi a obţinut numai cinci dintre cele opt puncte pe care le avea în plan.
 

Clasament neschimbat
Handbaliştii pregătiţi de Remus Balint au rămas tot pe locul trei în clasamentul grupei H a Campionatului Naţional de juniori III şi după turneul desfăşurat la finalul săptămânii acasă, la Hunedoara. „Alb-roşii” şi-au propus să obţină maximum de puncte la acest al III-lea turneu şi să urce în top, dar planurile nu s-au potrivit cu realitatea din teren. Aflaţi la primul sezon competiţional, cei de la Domino au dispus doar de ultimele două clasate din grupă şi au avut probleme în meciurile cu primele clasate. Domino a câştigat cu CSS Drobeta Tr. Severin (scor 27-21) şi CSS Lugoj (scor 24-20), dar a remizat (scor 25-25) cu LPS Tg. Jiu şi a pierdut la limită, 17-18, cu lidera „Traian Vuia” Reşiţa.

Puncte pierdute pe muchie de cuţit
Cosmin Hendrea, preşedintele CS Domino, consideră că echipa mai are şanse să urce pe locul doi şi să se califice la turneul semifinal. „Ne-am dorit maximum de puncte, dar trei le-am pierdut la mustaţă, din cauza lipsei de experienţă. Cu lidera din Reşiţa a fost un meci aprig, încheiat la un singur gol diferenţă. Cu LPS Tg. Jiu, am avut partida în mână, având un gol avantaj şi posesia cu opt secunde înainte de final, dar am fost egalaţi, din cauza unei greşeli incredibile. Credem în continuare în şansele noastre şi ne vom lupta până la capăt pentru calificare”, a spus Hendrea. Ultimele două turnee ale grupei H se vor juca la Turnu Severin (11-12 martie) şi Lugoj (8-9 aprilie).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.