Doliu în lumea medicală din județ. A murit medicul Dan Magheru

1 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

O veste tristă ne-a sosit din lumea medicală hunedoreană. Medicul Dan Magheru, medic primar de medicină internă și hematologie la Spitalul Județean de Urgență Deva, a încetat din viață sâmbătă seara, la Deva, în urma unei maladii necruțătoare.

Acesta a fost vechi membru al Partidului Național Liberal, fiind și consilier județean. Conducerea Consiliului Județean Hunedoara a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate.

„Cu profundă tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost DAN ADRIAN MAGHERU, consilier județean, medic, personalitate marcantă a județului Hunedoara. Lumea medicală a pierdut un profesionist, iar lumea politică un om echilibrat, statornic, consecvent principiililor asumate. Suntem alături de familia greu încercată și transmitem pe această cale sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis conducerea Consiliului Județean Hunedoara

Medicul Dan Magheru a fost un prieten apropiat și sincer al jurnaliștilor din redacția cotidianului nostru, apreciat și respectat de noi pentru profesionalismul său pe tărâm medical, dar și ca om politic. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. jj spune:

    Dumnezeu sa-l ierte! A fost un om bun!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie pe DN 66, lângă Hațeg. O femeie a murit și două persoane rănite grav

  O femeie în vârstă de 50 de ani, din Hațeg, care se afla la volanul unui autoturism Logan, și-a...

Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara a demisionat din funcție

  Președintele-Director General a Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, Liliana Vaidner (foto), a demisionat, ieri, din funcție. Acesta și-a...

Anunţ finanţe, 29.11.2019

Închide