Sport

Doliu în familia fostei gimnaste Gina Gogean! Mama fostei campioane a murit într-un accident auto violent

Fosta mare gimnastă Gina Gogean (45 de ani) și-a pierdut mama într-un accident auto.
Anica Gogean a decedat sâmbătă, 25 mai, în urma unei ciocniri violente cu un TIR pe DN25. Accidentul s-a produs în comuna Piscu, din județul Galați.
La volan se afla Maricica Gogean, sora fostei gimnaste, care se zbate între viață și moarte într-un spital din Galați.
Gina Gogean și-a pierdut mama, iar sora sportivei este în stare critică, la un spital din Galați
„Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați. Aceasta este medic pediatru la Spitalul de Copii din Galaţi, scrie gsp.ro
Este tratată de colegii ei, aceasta fiind medic pediatru la aceeași unitate spi­talicească. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste a­casă, la Câmpuri”, a anunțat vrancea24.ro.
Maricica Gogean
ar fi adormit la volan
Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, a anunțat că acci­dentul s-ar fi produs din cauza faptului că Maricica Gogean a adormit la volan.
„Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care, probabil, a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren”, a de­clarat Dan Cristian Ionașcu. Din ve­ri­fi­cările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că o femeie de 42 de ani domiciliată în mu­ni­cipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (TIR), care era con­dusă de un bărbat, de 34 de ani, din lo­ca­litatea Roman, județul Neamț”, a spus Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați
Gina Gogean a adunat de-a lungul carierei cinci medalii olimpice la ediţii ale JO, Barcelona 1992 şi Atlanta 1996. La Campionatele Mondiale a strâns 15 distincţii, dintre care nouă de aur, iar la Europene 10 medalii, dintre care cinci de aur. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura