Doi morţi şi patru răniţi în weekend, pe drumurile din judeţ

Adriana Clej

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 03:00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Baru, conducea un autoturism pe DJ 667, din direcţia Hobiţa spre localitatea Râu Bărbat. Într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe carosabil, intrând într-un copac.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a unei pasagere în vârstă de 16 ani, tot din comuna Baru. Cu toate încercările medicilor de a salva viaţa minorei, aceasta a decedat la spital.
Ieri, duminică, la ora 01:15, o femeie de 36 de ani, din Haţeg, care conducea un autoturism pe DN 66, în afara localităţii Bretea Streiului, pe o porţiune de drum în aliniament, încercând să evite mai multe animale aflate în traversarea drumului, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului au fost răniţi toţi cei care se aflau în maşină, conducătoarea auto, un bărbat de 38 de ani şi o minoră de nouă ani, din Haţeg.
Tot duminică, dimineaţa, un tânăr de 26 de ani, din Petroşani, care conducea un autoturism pe o stradă din oraş, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul aflat în faţa sa, condus de un tânăr de 28 de ani, din Petroşani, pe care l-a tamponat. Conducătorul auto de 28 de ani a fost rănit uşor.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul şoferului de 28 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto de 26 de ani, aparatul a indicat valoarea de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.