Doi hunedoreni reţinuţi în Târnăveni, pentru furt de motorină

24 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cei doi au golit rezervorul de motorină al unui utilaj agricol. Încurajaţi de faptul că n-au fost prinşi după primul furt, indivizii au revenit la furat.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat doi bărbaţi, de 31, respectiv 53 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. În fapt, din cercetări a reieşit că în intervalul 9-10 mai a.c., cei în cauză ar fi sustras din rezervorul de combustibil al unui utilaj agricol, de pe raza municipiului Târnăveni, cantitatea de aproximativ 80 litri de motorină”, a informat IPJ Mureş.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de circa 400 de lei. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş. Hunedorenii sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat sub supravegherea unităţii de Parchet competente. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alţi doi acuzaţi în dosarul „răscoalei” de la Hunedoara

Rând pe rând, toţi cei implicaţi în scandalul din cartierul Mirco 6 din municipiul Hunedoara ajung să răspundă în faţa...

Jefuit în timp ce dormea

Un hoţ a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat, în timp ce acesta dormea. A scotocit apartamentul şi a...

Traficant de droguri urmărit internaţional, acuzat de crimă în Spania, capturat de poliţişti în Uricani

Un bărbat din Uricani, acuzat de autorităţile spaniole că a ucis un cetăţean marocan prin împuşcare, iar pe altul l-ar...

Închide