Doi gimnaşti hunedoreni, cooptaţi în Grupul Aeros

Nicolae Gavrea

La actuala ediţie a Campionatelor Naţionale de gimnastică aerobică, organizatorii le-au oferit spectatorilor prezenţi la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv de la Izvorani, posibilitatea de a revedea câteva din evoluţiile componenţilor Grupului de aero-dance Aeros.

Pentru cei care cunosc mai puţin acest grup, menţionăm că el este alcătuit din foşti şi actuali gimnaşti de performanţă, majoritatea campioni mondiali şi europeni şi că spectacolele au avut reprezentaţii în săli de pe toate continentele. Este un spectacol atletic cu 17 momente artistice şi coregrafice regizate de către trei mari coregrafi ai lumii Daniel Ezralow, David Parsons şi Moses Pendelton.
Componenţii grupului Aeros, gimnaşti de la secţia de aerobică au făcut faţă cu brio tuturor rigorilor de pe scenele internaţionale şi au avut peste 300 de spectacole în toată lumea, fiind aplaudaţi la scenă deschisă pentru evoluţia lor în acest spectacol inedit.
Ultima componenţă a acestui grup din care fac parte acum şi Maria Becze (fostă gimnastă la CSS Petroşani) şi Gabriel Bocşer( CNS Cetate Deva) va participa la un turneu în Italia în perioada 22 noiembrie – 4 decembrie, va duce mai departe tradiţia acestui grup de aero-dance şi credem că va reprezenta cu mult succes valoarea gimnasticii aerobice româneşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.