Doi angajaţi ai Poliţiei Locale Deva, arestaţi pentru luare de mită

Doi angajaţi ai Poliţiei Locale Deva au fost reţinuţi ieri, pentru luare de mită, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau suma de 1.000 de lei de la un cetăţean din municipiu.

Este vorba despre Ovidiu Popa – poliţist local şi despre Mircea Bold – consilier, ambii angajaţi ai Serviciului Public de Poliţie Locală din reşedinţa de judeţ. Potrivit procurorului Adina Velescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cei doi funcţionari au pretins şi au primit mită de la un cetăţean care ar fi trebuit amendat pentru construirea neautorizată a unui garaj, ridicat în parcarea din faţa blocului.
„Este vorba despre luare de mită în formă continuată, întrucât mai întâi – în data de 1 august a.c. – cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale au cerut şi primit suma de 200 de lei de la cetăţeanul respectiv, pentru a nu-i întocmi un proces verbal de contravenţie, după care ieri (n.r. 13 septembrie a.c.), în jurul orei 15, au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau de la aceeaşi persoană suma de 1.000 de lei – pentru a-i facilita nedemolarea construcţiei”, a precizat Adina Velescu.
Urmează ca în cursul zilei de astăzi, cele două persoane reţinute să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arest preventiv. Vom reveni cu amănunte. (Cristina Ghenea)


UPDATE:
Magistrații Tribunalului Hunedoara au admis propunerea procurorilor, astfel că Ovidiu Popa și Mircea Bold au fost trimiși în spatele gratiilor. Pe numele celor doi angajați ai
Poliției Locale Deva au fost emise mandate de arest preventiv pentru o perioadă de 29 de zile. Ambii au declarat recurs împotriva deciziei instanței.

 

6 comentarii la „Doi angajaţi ai Poliţiei Locale Deva, arestaţi pentru luare de mită

 • 14 septembrie 2012 la 15:30
  Permalink

  Sa va fie rusine ,aveti salar si mai cersiti bani de la cetateni ,pentru asta nici nu mai aveti dreptul la o functie publica de la stat ,trebuie demisi de urgenta .

 • 14 septembrie 2012 la 19:38
  Permalink

  cetatean RUPA VILI interneazate la ZAM de urgenta

 • 14 septembrie 2012 la 23:50
  Permalink

  DA! DA! Sa se duca la puscarie!!! NU este normal ca sa faca/pretinda asemenea lucruri.
  La fel trebuie sa se intimple si cu MAFIA care exista astazi la nivel de CONSILIU JUDETEAN( vezi incompatibilitatea lui MIRCEA MOLOT care a pus mina prin tot felul de interpusi pe o buna parte din JUDETUL HUNEDOARA….gen fin,fica,acoliti si acest ELIS gelat ,marele PRIMAR al DEVEI PETRU MARGINEAN care este in tovarasie cu firma care asfalteaza TOT „in valuri” CENTRUL DEVEI- adica DRUPO).
  Avem in frunce’ alesi unul si unul:
  PRIMAR-Petru Marginean care invata incet dar sigur sa de-a de gustul banului de la tatucu’ sau de la CJ! Asta a reusit sa nenoroceasca deja DEVA, asflateaza tot ceea ce e necesar si nu, pune toate strazile pe SENS UNIC, pune pietrele albe ale lui MIRCIA MUNTEAN dintr-o parte in alta, urmeaza sa demoleze sensurile giratorii existente si are consilieri prsonali de mare valoare, toti alesi pe „mustata”, fosti interlopi, gen patronul de la Pizzeria Venetia, unul mare, analfabet, arogant, pe nume ZAMFI(fost infractor de Austria si Germania) care vrea terasa de la CASA DE CULTURA cind se „definitiveaza treptile de facut” si in schimb sa „omoare toata concurenta”.
  PRESEDINTE CONSILIU JUDETEAN-Mircea Molot, zis PITICU’ sau SIFONAR LA GARDA care are acum tot ceea ce a ramas de DRUMURI JUDETENE impreuna cu firma DRUPO!
  Pentru astia nu se sesizeaza DNA, PROCURATURA si alte organe de control?!
  Si impreuna vor defrisa o buna parte din copacii existenti in PARCUL CETATE DEVA.
  Frumos, foarte frumos!

 • 15 septembrie 2012 la 15:25
  Permalink

  Pe Costică Savu nu l-a prins încă nimeni? Hehe… pagubă-n ciuperci.

 • 15 septembrie 2012 la 20:51
  Permalink

  Despre spaga ce da la medici pentru ca altefel nu te baga nimeni in seama de ce nimeni nu vorbeste. Politia si Procuratura in aceste cazuri ce face?

 • 17 septembrie 2012 la 11:07
  Permalink

  @marcel: politia si procuratura „face” ce poate. Oricum pe tine nu te mai pot invata sa scrii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare