Doi „gladiatori” adevăraţi, doi accidentaţi

1 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Alin Gavriluţ (ctg. 60 kg) a fost singurul sportiv de la Clubul „Gladyator’s Gym Deva, învingător la Cupa Olteniei la kick-boxing, în vreme ce Daniel Brădiştean a făcut meci egal, deşi merita victoria. În schimb, Daniel Popa şi Răzvan Sălăşan au pierdut în urma unor accidentări.

O surpriză şi o decizie arbitrară

Juniorul Alin Gavriluţ a luptat ca un adevărat gladiator la „Cupa Olteniei” la kick-boxing, desfăşurată la Craiova, sub regulament de K1, şi a reuşit să câştige în faţa unuia dintre favoriţii galei. Cu o tehnică de picioare foarte bună şi o apărare atentă, Gavriluţ s-a impus la limită, scor 2-1, în faţa unui sportiv multi-medaliat la campionatele naţionale. La categoria copii, Daniel Brădiştean a făcut un meci frumos, pe care l-a dominat din punct de vedere tehnic, dar arbitrii au decis că a fost doar egal cu adversarul său.

Accidentaţii vor revanşa

Al treilea sportiv de la „Gladyator’s Gym Deva prezent la această gală, Daniel Popa, a luptat curajos, însă s-a accidentat în repriza secundă a meciului cu un sportiv din Craiova şi a fost declarat învins. „Tot o lovitură care l-a pus în imposibilitatea de a mai lupta a încasat şi Răzvan Sălăşan, numai că ea a fost incorectă, întrucât a fost plasată sub centură. În consecinţă, meciul nu a fost judecat de arbitri şi se va redisputa în luna noiembrie, la Hunedoara, când va avea loc Confruntarea gladiatorilor”, a spus Claudiu Florescu, antrenor la Clubul „Gladyator’s Gym Deva. (C. Marinuţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pensionar lăsat fără bani, în autogară

Un gorjean a fost prădat de un hoţ, chiar în momentul în care aştepta, în autogară, un mijloc de transport...

Devenii au reuşit o premieră mondială, la Geneva

Expoziţia „De la primele scrieri la multimedia”, concepută de Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) din Deva, împreună cu Institutul...

Liga minerilor, la un pas de administrare specialã

Caz unic în istoria sindicalismului. Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului este la un pas de declarare a insolvabilităţii. Datoriile acumulate...

Închide