Distracţie maximã la Zilele Comunei Şoimuş

Sorina Popa

Timp de trei zile, s-au desfăşurat Zilele comunei Şoimuş. O sărbătoare aşteptată ani de zile. Iar aşteptarea a luat sfârşit, după ce noul primar al comunei, Mihai Irimie, s-a decis să le ofere consătenilor săi trei zile de distracţie, aşa cum nu au mai avut până acum.
Edilul şef din Şoimuş a reuşit să obţină bani de la sponsori, organizând, pentru prima dată aceasta sărbătoare, aşa cum o merită cei din comună. Lumea a venit din întreg judeţul la evenimentele organizate la Baza de Agrement de pe malul Mureşului, mai ales că pe scena de aici au urcat nume importante din showbizul romanesc.
Vineri seara, oamenii s-au strâns cu sutele la camping. În afară de muzică, ei au avut la dispoziţie diferite jocuri, maşinuţe, ringhişpil şi multe standuri cu tot felul de bunătăţi, care i-au „ajutat“ să petreacă, pe cinste, la zilele comunei lor. Celebrul manelist Nicolae Guţă a atras acolo un puhoi de oameni. „Îl cunosc pe Nicolae
Guţă de cinci ani şi este prietenul meu. De aceea, am vrut sa le ofer locuitorilor comunei noastre o surpriză şi l-am invitat la acestă sărbătoare. Pentru ei am încercat, şi sper că am şi reuşit, să organizez o sărbătoare cum nu le-a mai făcut nimeni. Asta, pentru că oamenii merită cu prisosinţă. Nu am folosit bani de la
bugetul local, am primit doar sponsorizări şi le mulţumesc celor care m-au ajutat. Am vrut ca sătenii să se bucure timp de trei zile, să se şi distreze, pentru că muncesc mult“, a declarat  Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.
Sâmbată, DJ Project şi Adela Popescu au fost vedetele serii. Ieri, a fost ziua muzicii populare. La fel ca în celelalte zile, lumea a venit cu mic şi mare să se distreze. Ovidiu Drăgan, Ansamblul de dansuri din Şoimuş, Nicoleta Voica, Lucian, Drăgan, au fost câţiva dintre interpreţii care au urcat pe scenă. La finalul petrecerii, oamenii au fost dezamăgiţi doar că distracţia nu a mai continuat. Dar, edilul şef le-a promis că la anul o vor face şi mai lată.

7 comentarii la „Distracţie maximã la Zilele Comunei Şoimuş

 • 20 august 2012 la 10:26
  Permalink

  Guta prietenul?!?Cred ca e la fel de prieten cu Irimie cum e Inna prietena cu Mihai Leu.Cred ca si asta a cantat din prietenie,fara bani,ca si Inna.Se stie de mult cu Guta ca doar de la el din bar s-a lansat :-).

 • 20 august 2012 la 17:19
  Permalink

  felicitari mihai!au fost 3 zile superbe!iti multumim k ai reusit ce altii nu au reusit in ani de zile!!mihai te iubim noi cu tine vrem sa fim:X

 • 21 august 2012 la 2:01
  Permalink

  Felicitari primarului!macar se mai fac si fapte bune pt citadini

 • 21 august 2012 la 9:52
  Permalink

  da felicitari.s-au mai aruncat niste bani in loc sa se faca alte lucruri in comuna.dar na.banii investiti in campanie trebuie recuperati cumva de la primarie:)))

 • 21 august 2012 la 17:04
  Permalink

  Da hai sa fim rautaciosi, adevarul e ca prostimea ce stie? sa faca comentarii fara rost, bai “unu” tu ai habar cum te cheama? banii se pot aduna din sponsorizari de la diferiti agenti economici, iar in bugetul local se aloca o anumita suma in fiecare an pentru astfel de activitati, care nu se pot folosi in alte scopuri, decat pentru astfel de activitati, dar unii ce stiu? sa urle ca se arunca banii pe spectacole si nu se repara strazile! sunt bani si pentru strazi si pentru spectacole si pentru alte evenimente, cati sunt atatia sunt! Cum va mai suporta pamantul pe unii asa inculti, nu stiu… In concluzie… Felicitari pentru un eveniment reusit si pentru o organizare pe masura!

 • 21 august 2012 la 22:16
  Permalink

  TOATE CA TOATE…DAR SE VED SI ALTE DIFERENTE IN COMUNA NOASTRA… ASA CA FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE… RAUTACIOSII SA STEA LINISTITI.. CA DE FURAT FURAU SI AIA DINAINTEA LUI MIHAI!!! SI INCA CAT!!!!!

 • 21 august 2012 la 22:19
  Permalink

  SI LA URMA URMEI….CE? SI MOLDOVENII DIN CERTEJ AU ZILELE CERTEJULUI… NOI DE CE NU AM AVEA???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare