Politica si administratie

Directorii PSD îşi caută dreptatea în instanţă

05Florin Cazacu  0080

 

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu (foto), declară că toţi directorii PSD ai direcţiilor deconcentrate, demişi pe criterii politice, vor ataca în instanţă deciziile prin care au fost schimbaţi din funcţie.

 

„Au fost schimbaţi abuziv”…
Potrivit lui Florin Cazacu, „schimbarea directorilor PSD ar fi o mare pierdere pentru instituţii, mai ales dacă aceşti oameni sunt competenţi. Eu consider că până acum, au dovedit că sunt cei mai potriviţi să ocupe aceste funcţii. În urma discuţiilor avute cu ei, au decis să se adreseze instanţei. Noi considerăm că schimbarea directorilor social-democraţi a fost abuzivă şi nu respectă legea”.
...cu unele excepţii
Însă, nu toţi directorii PSD pot acţiona, în instanţă, deciziile de schimbare din funcţie. Este cazul şefilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara. „La noi, situaţia este puţin diferită, deoarece concursul pentru ocuparea postului de inspector general era programat pentru luna octombrie. Am trimis evaluările, la minister, încă din luna septembrie, dar nu am primit nici un răspuns cu privire la notele obţinute. Prin urmare, dacă nu am dat concurs pe post, nu cred că pot acţiona în instanţă decizia de schimbare”, declară profesorul universitar Sorin Radu, fost inspector general şcolar. Spre norocul său, conştient de nesiguranţa postului ocupat, Sorin Radu a evitat să-şi vândă apartamentul din Valea Jiului, ca să se mute, pentru următorii patru ani, la Deva. Prin urmare, şi-a reluat activitatea la catedra Universităţii din Petroşani.

3 comentarii la „Directorii PSD îşi caută dreptatea în instanţă

  • psd-istii au primit ce-au meritat,8 luni s-au fofilat sa ocupe posturile liberalilor

  • Nea Gligore,dece nu-l schimbi si pe Mihail Rudeanu de la DSVSA,doar sunteti partid de frunte al tarii??? Stiu raspunsul.Iti este frica de nea Blaga,mopsul PDL-ului,care este cuscru cu popa Rudeanu fratele celui de la DSVSA.Halal sa-i fie si lui nea Cazacu !!!

  • din pacate au fost politizate in acest judet si functiile militare stii ca se pregateste schimbarea de la politie si poate de la pompieri unde a fost numit un om dei camaraderia lui cazacu diar de o luna

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura