www.mesagerulhunedorean.ro

Diploma de Excelenţă în Urbanism Participativ pentru Vladimir Brilinsky

05 Nunu BrilinskyVladimir Brilinsky (foto), şeful Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara va primi astăzi într-un cadru festiv „Diploma de Excelenţă în Urbanism Participativ“.
Distincţia îi va fi acordată de către prof. dr. arh. Radu Radoslav, reprezentantul Registrului Urbaniştilor din România-Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest. În acest fel, Brilinsky este recompensat pentru contribuţia individuală la salvarea, conservarea şi punerea în valoare a Parcului istoric şi arheologic „Cetăţile Dacice din Munţii Orăştiei“. În ultimul sfert de veac, Vladimir Brilinsky şi-a orientat toată energia pentru salvarea şi protejarea patrimoniului dacic din Munţii Orăştiei, care astăzi, tot prin strădania lui, se află pe lista monumentelor UNESCO. (O.Mihnea)

11 comentarii la „Diploma de Excelenţă în Urbanism Participativ pentru Vladimir Brilinsky

 • 3 martie 2016 la 21:23
  Permalink

  Sincere felicitari ! Ar fi interesant de stiut cum le-a protejat si in ce imprejurari le-a salvat ?

 • 4 martie 2016 la 2:03
  Permalink

  Eu ma tot gandesc oare ce minti bolnave inventeaza astfel de premii? Daca-i intrebi pe locuitorii asezarilor dacice unde isi desfasoara activitatea Vladimir, ce premiul a luat respectivul se uita la tine ca la o fantoma::))

 • 4 martie 2016 la 10:59
  Permalink

  Felicitari! Un om deosebit si un luptator! „Doctorii in istorie” zac fară glorie iar V.B. le-a dat lecţii tuturor!. Puteti crăpa de invidie! Nu te lasa, Nunu!!!

 • 4 martie 2016 la 15:52
  Permalink

  Se-ntoarce Decebal in mormat cu nepotii astia slavi care-si dau premii.
  Brilinsky, Radoslav, nume neaos romanesti.
  Cum te cheama pui de dac ?!
  Attyla

  Premiile trebuiau date lui Nastase si cartitei lui.

 • 4 martie 2016 la 17:32
  Permalink

  @Nelu PSD-lu: si te pomenesti ca nu-i nici ortodox si nu are nici copii. Asta nu poate fi un bun roman pentru psd.
  😆

 • 4 martie 2016 la 20:51
  Permalink

  Nu e vorba ca nu e bun roman. E vorba ca nu este profesionist. E un fel de Gigi Becali. Asemanarea este ca nici unul dintre ei nu de specialitate dar ambii sunt gargaragii. Deosebirea este ca Gigi Becali pune bani la bataie iar Nunu, dragul de el, doar…ia bani degeaba de la stat.

 • 6 martie 2016 la 2:07
  Permalink

  Ochii sunt lumina sufletului iar numele are influenta asupra caracterului. Mie, ochii lui imi spun ca un om peruculos, alunecos si mai rau, tradator de neam si tara, un necurat…In orice caz nu este „ultimul dac” ci doar un d..c. Nu are nimic comun cu istoria stramosilor nostri, geto-daci, este doar un j…v cu interese murdare oplosit in spatiul mioritic. Numele lui arata , de fapt, sensul faptelor sale si cine-l coordoneaza!

 • 6 martie 2016 la 11:09
  Permalink

  Da, ochii sunt lumina sufletului si se vede ca preopinentul Nunu este rau. Nefiind nimic profesional a intrat in solda lui Napoleon Savescu ca oengist. Apoi, Molot s-a gandit ca l-ar putea folosi pentru interesele sale in Muntii Orastiei, de a scoate bani din piatra seaca si cat mai repede. Ridicolul apare la Nunu in spiritul personajelor lui Caragiale: contradictia dintre ceea ce este in realitate si ceea ce vrea sa para. Pe fond el in tratarea istorie dacilor este nulitate absoluta. Atunci e nevoie de parada, de exces zel. De aici formula cu ultimul dac care de fapt nu inseamna nimic chiar nimic. Dar a venit postul caldut de la CJ unde taie frunza la…daci si asteapta pensia care pare ca nu mai vine odata. Pardon, mai ceva din canc in cand. Baga de vina la altii pentru ceea ce ar trebui sa faca de fapt el.

 • 6 martie 2016 la 21:22
  Permalink

  Teo @ V Curtean, atât de bine „citiți” ochii lui Brilinsky încât parcă vă roade invidia. „Eroilor” ce sunteti voi!

 • 6 martie 2016 la 21:38
  Permalink

  Invidie ? Să invidiez un fanfaron, lipsit de orice substanță. Jamais pour toujour.

 • 12 martie 2016 la 10:19
  Permalink

  Adriana=Vladimir Brilinsky

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.