Din aprilie, funcţionează Urgenţa de la Călan

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a prezentat, ieri, so­luţiile pentru ca extensia Unităţii de Primiri Urgenţe de la Călan să poată funcţiona cu linie de gardă.
Propunerile au fost prezentate în cadrul unei şedinţe convocată de preşedintele Con­siliului Judeţean Hunedoara, Lauren­ţiu Nistor, la care au participat prefectul Călin Marian, subprefectul Lorincz Szell, primarul oraşului Călan, Adrian Iovănesc, directorul general al CAS Hunedoara, Adrian David, managementul SJU Deva şi medici din cadrul UPU a SJU Deva.
„Este o soluţie cu care am fost de acord pentru că toţi locuitorii judeţului Hu­ne­doara trebuie să aibă asigurată asistenţa medicală de urgenţă. Să nu uităm însă că ne confruntăm în continuare cu o lipsă acută de medici. Prioritatea este asigu­rarea urgenţor medicale la UPU Deva şi, în acest context, am solicitat conducerii SJU să prezinte soluţii pentru ca activitatea să nu fie afectată”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele CJ Hunedoara.
Concomitent cu programul propus, SJU Deva continuă demersurile pentru organi­zarea concursului pentru ocuparea a trei posturi de medici cu specialitatea urgenţă. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Direcţia Silvică Hunedoara se pregăteşte pentru campania de împăduriri

Adriana Năstase Reprezentanţii Direcţiei Silvice Hunedoara se pregătesc de acţiunile de plantări, odată cu sosirea primăverii. Pădurile se integrează organic

Handbalistele de la CSM Deva au câştigat pe linie la Tg. Jiu

Turneul al treilea din cadrul campionatului Diviziei A a fost programat pentru grupa B, tot la Tg. Jiu, deşi initial

FOTBAL Liga a III-a. Meciuri amicale de pregătire

CSM Deva - Unirea Alba Iulia 0-2 Ultima partidă de pregătire înaintea star­tului sezonului de primăvară, pentru echipa CSM Deva

Închide