EvenimentFlash

Din agresor, a ajuns victimă

Maximilian Gânju

Un pensionar din Uricani susţine că a fost bătut cu bestialitate de către angajaţii care asigură paza Spitalului Municipal Lupeni şi a stat pe patul de spital două săptămâni, până să-şi revină.

Incidentul a izbucnit în seara zilei de 2 septembrie, după ce pensionarul, Iancu Vezureanu (foto), în vârstă de 59 de ani, a făcut o criză, fiind în sevraj alcoolic la Spitalul Lupeni. A început să ameninţe cadrele medicale cu un cuţit, iar un paznic, ce a intervenit pentru a-l linişti, a fost înţepat de mai multe ori în gamba piciorului. Pentru că rănile nu au fost grave, paznicul a fost pansat şi a refuzat internarea în spital.

A depus plângere la poliţie

Agresorul, ajuns şi el victimă, recunoaşte că a greşit. „După trei zile de internare la Spitalul Lupeni, am ieşit într-o sală să vorbesc la telefon cu fiica mea. Dintr-o dată, nu-mi mai amintesc nimic şi m-am trezit după două zile de comă la spitalul din Petroşani şi nu la Lupeni. Eram tot vânăt şi rupt în bătaie. Nu ştiu ce s-a întâmplat, mi-am pierdut luciditatea şi am aflat că am sărit şi l-am înţepat cu un cuţit pe un paznic. El e un prieten de-al meu şi nu pot să-mi explic de ce am făcut asta. A venit la mine la spital şi mă împac cu el, nu l-am rănit rău. Îmi pare rău pentru ieşirea mea, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva şi am greşit. Nu sunt însă de acord cu faptul că paznicii din tura aceea m-au bătut de aproape m-au omorât. Îmi amintesc doar cum mă plesneşte un baston în gât şi cad jos. Nu aveau dreptul să dea în mine, ci doar să mă imobilizeze”, susţine bărbatul. Acesta mai afirmă că a depus, ieri, o plângere la Poliţia Lupeni, pentru agresiune şi va anexa şi certificatul medico-legal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura