FlashPolitica si administratie

Dilemă: cine îl va înlocui pe Marcel Morar în Consiliul Local Deva?

05 Marcel MorarOana Mihnea

Având în vedere că Marcel Morar (foto) a fost numit şef al Biroului Administrare Unităţi de Învăţământ din cadrul Primăriei Deva, acesta, pentru a evita incompatibilitatea, a demisionat din Consiliul Local. Înseamnă că locul lui urmează să fie ocupat de altcineva, însă în privinţa înlocuitorului domneşte, deocamdată, incertitudinea.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marcel Morar a declarat că a fost consilier local până în 4 ianuarie a.c.. „Mi-am depus demisia din legislativul local, pentru că altfel eram în incompatibilitate. S-a ivit ocazia să particip la concursul pentru ocuparea acestui post, îmi lipsea activitatea în administraţie. Nu am plecat din CL din alte motive, pur şi simplu am profitat de această oportunitate. Am fost consilier local din anul 2000, dar în 2012 am intrat în consiliul local pe lista fostului USP. Odată cu ordonanţa migraţiei politice, am devenit independent“, a precizat Marcel Morar.
Acum apare următoarea întrebare: cine îi va lua locul lui Marcel Morar în Consiliul Local Deva? Fostul USP era format din UNPR şi vechiul PDL, care între timp a fuzionat cu PNL. Implicit, viitorul consilier va face parte din unul din cele două partide politice. Oficial, situaţia nu a fost definitivată până acum, însă i-am întrebat pe şefii de organizaţii judeţene. Astfel, senatorul Haralambie Vochiţoiu, preşedintele UNPR Hunedoara, ne-a asigurat că următorul pe lista de consilieri va fi un membru UNPR, însă deocamdată nu ştie cu exactitate cine este acesta. La polul opus, deputatul Bogdan Ţîmpău, co-preşedintele PNL Hunedoara, ne-a precizat că viitorul consilier local de la Deva va fi un membru al vechiului PDL, fiind vorba despre medicul Dan Florea. Nu ne rămâne decât să vedem în final cine îl va înlocui pe Marcel Morar, asta, după ce CL va lua act de încetarea mandatului acestuia şi va aproba noua propunere.

One thought on “Dilemă: cine îl va înlocui pe Marcel Morar în Consiliul Local Deva?

  • Fe;icitari Marcel, este o uriasa realizare profesionala.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura