Devenii, vicecampioni naţionali la 1.000 m caiac

Nicolae Gavrea

Baza nautică de la Bascov-Budeasa a găzduit la finalul săptămânii trecute Campionatul naţional de viteză pentru juniori I, II şi cadeţi, la caiac-canoe, competiţie la care au fost prezenţi aproximativ 400 de sportivi de la 35 de cluburi.

În proba de cadeţi kaiac II 1.000 m, reprezentanţii CNS Cetate Deva, Mihai Săicean şi Alexandru Miheţ au avut o evoluţie excelentă şi la finalul cursei s-au clasat pe locul al doilea şi au reuşit să obţină o bună performanţă pentru clubul devean, câştigând titlul de vicecampioni naţionali şi medalia de argint.
Juniorul I Cristian Vuivan a încheiat proba de K 1 pe locul V în finala probei, iar mezinul Alex Mureşan a finalizat cursa de K 1 open 1.000 m pe locul opt, rezultat de excepţie dacă ţinem cont că el este debutant în competiţiile nautice de juniori mici.
Sportivii deveni sunt pregătiţi la Baza Nautică de la Şoimuş de către prof. Alexandru Mureşan iar rezultatele lor se datorează şi condiţiilor deosebite de pregătire asigurate de către CNS Cetate Deva (director prof. Adrian Liga), cu sprijinul Heidelberg Cement şi Primăria Şoimuş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.