Devenii şi-au premiat campioanele

Ciprian Marinuţ

Un număr de 17 gimnaste de la CNS CSS „Cetate” Deva, medaliate la competiţiile naţionale şi internaţionale din acest an, şi opt antrenori ai campioanelor au fost premiaţi de Consiliul Local Deva cu câte 1.000 de lei impozabili. „Şcoala campioanelor” a avut un an 2011 bogat, cucerind 113 medalii la gimnastică şi 150 în total la nivel de club.

Mai mulţi bani, pentru mai puţine sportive
Gimnastele şi antrenorii lor au participat, ieri, la şedinţa Consiliului Local Deva, unde au primit diplome de merit şi au asistat la aprobarea cu unanimitate de voturi a premiilor în bani. Adrian Liga, directorul CNS CSS „Cetate”, a făcut două propuneri de premiere Consiliului Local Deva, pentru cei mai medaliaţi sportivi ai clubului fanion al municipiului de la poalele Cetăţii. „În cele două adrese, am solicitat premierea cu câte 600 de lei a unui număr de 25 de gimnaste medaliate la competiţiile din 2011 şi a altor campioni de la atletism, gimnastică aerobică şi lupte, precum şi a câtorva antrenori. În final, Consiliul Local Deva a aprobat 25 premii de câte 1.000 de lei impozabili, pentru 17 dintre gimnastele de pe listă şi pentru opt antrenori”, a spus Adrian Liga.

Bucurie de sărbători
Ana-Maria Lazăr, Ramona Băzăvan, Carmen Ghiciuc, Corina Botnaru, Olivia Câmpean, Mădălina Blendea, Laura Jurcă, Andreea Iridon, Eliza Pârvu, Adela Florea, Asiana Peng, Vasilica Filipescu, Patricia Bec, Ioana Nicoară, Andreea Munteanu, Ştefana Stănilă şi Maria Balea au urcat pe podium la aproape toate competiţiile la care au luat startul în 2011. Ele au cucerit toate cele patru titluri de campioane naţionale la individual compus, scoase la bătaie la Campionatele Naţionale Individuale, şi un total de 30
de medalii, adică jumătate din premiile puse în joc, la cele patru categorii de vârstă. Au urmat succese în Germania, la „Hamburg Gymnastics Cup”, dar şi în Austria, unde micuţele sportive au luat toate medaliile de aur puse în joc la „Alpen Adria Cup”, de la Klagenfurt.

2 comentarii la „Devenii şi-au premiat campioanele

  • 20 decembrie 2011 la 0:41
    Legătură permanentă

    Banii sunt din impozitele platite de deveni nu de la politicieni, iar Consiliul Local Deva a facut doar oficiul (unul dintre putinele corecte) de a-i aloca acestor campioane.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.