Devenii pot câştiga un sejur în Staţiunea Hades, din Divina Comedie

21 mai 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Întrebarea cu schepsis

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Pentru a-i stimula pe deveni să îşi plătească taxele şi impozitele pe locuinţe şi maşini în avans, Primăria Deva a decis să organizeze o loterie cu premii, prin care va acorda, prin tragere la sorţi, celor care îşi achită dările până la sfârşitul lunii iunie, 25 de sejururi de 12 zile în binecunoscuta şi călduroasa Staţiune Hades din Divina Comedie. Ce părere aveţi despre această iniţiativă a primăriei?

Emanuel Chesche1. Emanuel Chesche, 29 ani, funcţionar public, Deva
Ideea este OK, dar nu aş participa la loterie. Nu sunt deloc interesat să merg în Hades, nu mă interesează nici un fel de concurs sau tombolă.

Aristica Dumitru2. Dumitru Aristică, 45 ani, pensionar, Deva
Am toate impozitele plătite la zi. Mi-ar plăcea să merg în staţiune, cum să nu? Dacă o să câştig la loterie, nu merg eu, o să îmi trimit nepoata şi mama să se bucure de vacanţă. Cred că mă duc să mă înscriu la concurs.

Marinela Maties3. Marinela Matieş, 65 ani, pensionară, Deva
Este foarte bună ideea, eu le-am plătit pe toate şi m-aş bucura să câştig ca să merg în staţiune. Bineînţeles, îl iau şi pe soţul meu cu mine.

Oana Ciutacu4. Oana Ciutacu, 29 ani, reprezentant vânzări, Deva
Sunt cu toate achitate la zi şi mi se pare o idee bună, de ce nu? Dar nu ştiu în ce măsură cei cu greutăţi financiare reuşesc să îşi plătească în avans taxele şi impozitele, poate din piatră seacă… Dacă aş câştiga, m-aş duce cu mama.

Mihaela Oneasa5. Mihaela Oneasă, 62 ani, pensionară, Deva
(râde)… sper că nu au de gând să ne arunce în Infern, dar te poţi aştepta la orice de la ei… Clar că nu sunt de acord cu aşa ceva, n-am cum să fiu.

Explicaţie:
Hades = Infern (în mitologia greco-romană); iad (conform DEX)

Divina Comedie = capodoperă a literaturii universale, scrisă de Dante Alighieri, care este alcătuită din trei părţi: „Infernul“, „Purgatoriul“ şi „Paradisul“.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Au dat un tun cu 117 tone de fier vechi nedeclarat

Poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Orăştie au depistat manevrele făcute de către o firmă din Aiud pe teritoriul judeţului nostru,...

Expertă în furturi la numai 13 ani

O fetiţă de 13 ani a dat bătăi de cap poliţiştilor din municipiul Lupeni, după ce a comis mai multe...

Copil nenorocit de o „canapea zburătoare“

Ieri, un băiat de şapte ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns pe patul de spital din cauza unor vecini. Totul...

Închide