Devenii care au tâlhărit un american, condamnaţi la închisoare

17 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi bărbaţi din Deva, Carol Kovacs şi Petrică Bodea, au fost trimişi în judecată sub infracţiunea de tâlhărie calificată, dosarul fiind soluţionat la Judecătoria Deva.

Magistraţii l-au condamnat pe Carol Kovacs la pedeapsa de trei ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Complicele său, Petrică Bodea a primit doi ani şi jumătate pentru aceeaşi faptă, tot cu executare. În plus, cei doi trebuie să-i achite românului domiciliat în SUA, statul Alaska, suma de 4683,6 dolari SUA, echivalent în lei la data plăţii efective, 3.000 dolari SUA reprezentând daune morale, iar suma de 1683,6 dolari SUA reprezentând daune materiale. Cei doi deveni au făcut apel la sentinţa Judecătoriei Deva.
Potrivit anchetei, Kovacs şi Bodea, ambii de 30 de ani, au văzut că victima se află în stare de ebrietate şi au convins o tânără să o ademenească să urce în autoturismul în care se aflau şi suspecţii. Fata i-ar fi promis americanului că-l duce la o pensiune pentru a se caza, însă, într-o parcare izolată situată la ieşirea din municipiul Deva spre Arad, autoturismul a oprit iar cei doi l-au bătut pe american. Aceştia i-au luat bagajul personal în care avea articole de îmbrăcăminte, telefonul mobil şi portmoneul cu documentele de identitate, dar şi banii. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Târg de Mărţişor, în centrul istoric al Devei

Primăria Municipiului Deva organizează Târgul de Mărţişor, în Piaţa Unirii, din centrul oraşului, în perioada 26 februarie - 8 martie...

Cursuri gratuite de limba chineză

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în parteneriat cu Institutul Confucius din Sibiu şi Universitatea „Lucian...

Crişcior: alocări cât pentru o comună mică

Deşi este una dintre comunele cele mai mari din judeţ, Crişciorul va beneficia în acest an de alocări bugetare în...

Închide