Politica si administratie

Devenii aşteaptã autobuzul în ploaie

05 Statie Opera7850

Nicolle Ebner

 Patronul societăţii de transport local Devatrans a fost înştiinţat să-şi demoleze o parte din staţiile de autobuz amplasate pe ruta 6, pentru că, în caz contrar, riscă să fie amendat.
Marian Muntean susţine că Poliţia Comunitară i-a pus în vedere să elimine „tentaţiile” din calea vandalilor, care, pe timp de noapte, sparg geamurile şi distrug chioşcurile şi staţiile de autobuz.

Patronul spune una…
„Am fost înştiinţat de către Poliţia Comunitară că au fost sparte geamurile chioşcurilor din cele două staţii de autobuz din Deva, de la Opera şi Trident, în care nu mai este marfă, iar pentru eliminarea actelor de vandalism să demolez staţiile, adică să eliminăm tentaţia. Am rămas surprins când mi s-a cerut acest lucru, adică, în loc să patruleze pe timp de noapte, mai ales prin centrul Devei, ei cer demolarea staţiilor, ca să evite vandalizarea lor. M-am conformat, ce era să fac, pentru că dacă mă opuneam, îmi dădeau amendă”, afirmă Marian Muntean, patronul operatorului de transport local, Devatrans. În consecinţă, de ieri, călătorii din zona Trident şi Opera sunt nevoiţi să aştepte microbuzul expuşi la ploaie, soare, vânt, sau aciuaţi sub streşinile magazinelor din jur.

…agenţii comunitari, alta
Cornel Guţu, adjunctul directorului Poliţiei Comunitare din Deva, declară altceva. “Erau nişte chioşcuri abandonate în staţiile de autobuz, cu geamurile sparte, şi am făcut o adresă către Serviciul de privatizare din cadrul Primăriei Deva, ca să-i atenţioneze pe proprietari, ca nu cumva să se întâmple ceva cu ele. Mai departe, nu ştiu ce s-a întâmplat”, declară Guţu. Nici administraţia locală nu ştie ce s-a petrecut, dar viceprimarul Cosmin Costa a promis că mâine va dezlega misterul dispariţiei subite a celor două staţii de autobuz despre care a aflat de la presă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura