Deveanul Mihai Martinesc, vicecampion mondial de karate

3-karate-9-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Sportivul Mihai Martinesc, legitimat la Champions Club Karate Deva, a devenit vicecampion mondial la karate SKUDN (Shotokan Karate Do of United Nations), în competiţia ce a avut loc în localitatea Burgas. Tânărul de doar 10 ani a cucerit medalia de argint la stilul kumite, deşi a evoluat uşor accidentat.

Competiţie de prestigiu
Multiplu campion naţional şi internaţional, Mihai Martinesc şi-a adăugat încă o distincţie în bogatul său palmares. Astfel, sportivul legitimat la Champions Club Karate Deva a reuşit să devină vicecampion mondial, la cea de-a 24 ediţie a Campionatului Mondial de karate SKUDN, desfăşurată la Burgas (Bulgaria), la care au luat parte peste 900 de sportivi din toate ţările.

Ratează Europeanul din cauza accidentării
Mihai Martinesc a participat la categoria copii, 12 ani, şi a reuşit să cucerească argintul la stilul kumite. „A fost o competiţie de mare anvergură cu sportivi foarte bine pregătiţi. Mihai a participat accidentat la genunchi şi a pierdut aurul pentru două penalizări, pot spune pe mâna noastră dar şi cu «ajutorul» a doi arbitri din Macedonia. Din păcate, accidentarea lui Mihai îl scoate din cursa pentru Campionatul European WUKF, ce va începe joi, şi care va avea loc la Montechiari (Italia). Mergem mai departe însă şi ne pregătim pentru Cupa Mondială din luna decembrie”, a declarat Cristian Marius Martinesc, tatăl lui Mihai Martinesc şi totodată preşedintele clubului Champions Club Karate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare