Deva. Remedierea iluminatului public pe Blvd. Iuliu Maniu

11 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Ca urmare a sesizărilor cu privire la disfuncţionalităţile iluminatului public pe Bulevardul Iuliu Maniu, Primăria Municipiului Deva a notificat responsabilii proiectului ”Reabilitare spaţiu public urban Bulevardul Iuliu Maniu”, în vederea remedierii operative a situaţiei semnalate.

Astfel, au fost efectuate lucrări de remediere a deficienţelor la sistemul de iluminat public pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu din zona Gării Deva până la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu Bulevardul Decebal.
Lucrările vor demara, în cel mai scurt timp, şi pe tronsonul cuprins între intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu Bulevardul Decebal, până la sensul giratoriu din zona Poşta Veche.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Deva 2020, ca urmare a faptului că proiectul ”Reabilitare spaţiu public urban Bulevardul Iuliu Maniu”, realizat cu finanţare europeană, se află încă în garanţie, remedierea deficienţelor la sistemul de iluminat public se realizează pe cheltuiala constructorului. (Biroul de presă)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Viorica Dăncilă, mai multe voturi decât indicau sondajele

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, este singurul care a obţinut mai multe voturi decât indicau sondajele realizate în campania electorală. Klaus...

Bulina neagră, 12.11.2019

Alin-Constantin Pricop, cetăţean din Hunedoara Pentru că este cercetat în stare de arest preventiv, Judecătoria Hunedoara prelungindu-i arestul cu 30...

Bulina albă, 12.11.2019

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că a reuşit să aducă în municipiu, pentru a fi expusă pe un segment...

Închide