Deva, înfrumuseţată cu jardiniere şi ghivece cu flori

2 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Echipele de muncitori ale Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva acţionează zi de zi în activităţi de curăţenie şi înfrumuseţare a domeniului public. De curând, imaginea urbei a devenit una mai veselă, fiind amplasate ghivece cu flori în diferite zone ale oraşului.

„Puse în valoare, rondurile de flori, trotuarele şi aleile din parcuri sau zonele verzi din jurul blocurilor de locuinţe pot transforma în bine imaginea Devei. Astfel, în ultima perioadă am amplasat ghivece cu flori pe suporţii metalici confecţionaţi de către SPIGM. Au fost cuprinse Bulevardul 22 Decembrie, Strada Lucian Blaga, Strada Andrei Şaguna şi Strada Gheorghe Bariţiu. De asemenea, au fost asamblate echipamente pentru locurile de joacă, s-au executat lucrări de întreţinere-verificare a fântânilor arteziene şi a sistemelor de irigaţii gazon de pe raza municipiului, lucrări de udat şi stropit plantele, florile şi arbuştii decorativi, de cosire mecanică a gazonului, de reparaţii şi înlocuire a indicatoarelor rutiere şi de igienizare şi întreţinere a zonelor verzi cu trandafiri”, a spus Irinel Faur, directorul S.P.I.G.M Deva.
În continuare, devenii pot apela la instituţia pe care acesta o conduce, pentru lucrări edilitare. Informaţii suplimentare şi comenzi de lucru se pot solicita telefonic, apelând numărul 0744/ 354 828. Cât priveşte sugestiile, propunerile sau opiniile, acestea pot fi comunicate la 0254/233 588 (inclusiv în perioada weekend-ului) 0744/354 828 – persoană de contact Ovidiu Oltean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aparat medical performant, donat de ArcelorMittal către spitalul din Hunedoara

Ieri, secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a primit, sub formă de donaţie din partea...

Nou interimat la conducerea ADEH

De ieri, interimatul la conducerea Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara (ADEH) este asigurat de Camelia Bedea, prin ordin al preşedintelui...

Postul de administrator public al Devei va fi reînfiinţat

Postul de administrator public al municipiului reşedinţă de judeţ va fi reînfiinţat în scurt timp, susţine primarul Florin Oancea.

Închide