Deva. Avansează modernizarea terenului de fotbal nr. 2 cu gazon sintetic

Primăria Deva anunţă că au avansat cu lucrările la proiectul ,,Modernizare teren sintetic nr. 2 în incinta Stadionului Municipal Deva”.
Până în prezent a fost finalizat sistemul de drenaj al apelor pluviale, constructorul lu­crând la montarea gazonului sintetic şi a împrejmuirii terenului cu panouri din plasă. Săptămâna viitoare se va instala sistemul de nocturnă, care va avea şase stâlpi, fiecare cu câte trei reflectoare. Urmează montarea ce­lor două porţi de fotbal şi branşarea terenului de fotbal la reţeaua de energie electrică.
„Valoarea totală a proiectului, proiectare şi execuţie, este de 1.789.900 lei fără TVA. Am considerat necesară această investiţie în modernizarea terenului, pentru ca acesta să aibă un gazon de bună calitate şi o infrastructură corespunzătoare pentru a putea practica fotbal la nivel de per­formanţă. Creşterea calităţii vieţii cetăţe­nilor din oraşul nostru, încurajarea şi sus­ţinerea sportului se află pe lista priorităţilor administraţiei publice locale”, a declarat Nicolae-Florin Oancea, primarul Muni­ci­piului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare