Deva: au început lucrările de modernizare a străzii Hortensiei

22 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Politica si administratie

Primarul municipiului Deva, Floriin Oan­cea, a transmis printr-un comunicat că a dat or­dinul de începere a lucrărilor şi s-a pre­dat am­plasamentul constructorului pen­tru rea­li­zarea obiectivului de investiţii ,,Modernizare strada Hortensiei” din mu­nicipiu.
Va fi modernizată o lungime de 139 de metri liniari de drum. Strada este proiectată cu două benzi de circulaţie, iar lăţimea părţii carosabile este de 6 metri.
Lucrările presupun şi rigolă pentru colec­ta­rea apelor pluviale, trotuare pe ambele laturi ale străzii încadrate de borduri şi amenajare zone verzi, durata de execuţie a avestora fiind de 4 luni. Valoarea totală a acestei lu­crări (fază de proiectare şi fază de execuţie) este de 376.635 lei cu TVA.
Acest drum asigură accesul auto şi pietonal în zona destinată ansamblului de locuinţe ,,Orizont 2” din zona de sud a mu­ni­cipiului Deva. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ies din subteran, doar când văd documentul scris

Sorina Popa Minerii care s-au blocat în subteran de mai multe zile, au transmis că nu vor ieşi la suprafaţă,...

Cum au rezolvat guvernanţii problema plăţii minerilor din Valea Jiului

Adriana Năstase Guvernul va aloca bani pentru plata drep­turilor salariale restante ale minerilor de la Compania Energetică Hunedoara, care vor...

Premierul Cîţu: Nu va fi nici o mineriadă în mandatul meu!

Adriana Năstase Premierul Florin Cîţu (foto) spune că îi înţelege de minerii care protestează şi caută soluţii, dar soluţia aleasă...

Închide