Deşi avea interdicţie, a intrat peste mama lui în casă, atacând-o cu cuţitul pentru banii din pensie

5 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Hunedoara au efectuat verificări la domiciliul unei femei din municipiu, privind respectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție emis de instanță,în raport cu fiul femeii, un individ  de 35 de ani.           

Bărbatul nu a respectat măsurile stabilite de instanță, intrând în locuința mamei sale împotriva voinței acesteia, i-a adresat amenințări cu moartea și i-a cerut banii din pensie. Bărbatul și-a atacat mama cu un cuțit, rănind-o la mâna stângă.

Polițiștii au înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de: nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie, lovire, alte violențe și amenințare.  Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.(Adriana Clej)

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins la volan fără permis

         Ieri, polițiștii rutieri au observat în trafic, pe o stradă din Petrila, un autoturism înmatriculat în...

În Deva a început „războiul” cu gândacii şi căpuşele!

În noaptea de vineri spre sâmbătă au început lucrările de dezinsecţie în municipiul Deva. Primarul municipiului, Florin Oancea, a verificat...

Primarul Florin Oancea face ordine şi la blocurile de pe Aleea Moţilor

Astăzi, vineri, primarul Devei, Florin Oancea, a fost la blocurile de pe Aleea Moţilor din municipiu, unde locuiesc mulţi romi...

Închide