Deşi Arafat a dat ordin, Spitalul din Deva face internări în continuare!

Ieri, în județ, erau 54 de localități în scenariul roșu de Covid. Tot ieri au fost înregistrate 463 de cazuri noi de îmbolnăviri cu noul virus. Cele mai multe cazuri sunt în Deva și Hunedoara, așa cum era de așteptat. Avem 10 centre de vaccinare antiCovid în județ, ne anunță cei de la Direcția de Sănătate Publică Hunedoara.
Medicul Lucian Miron, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Deva, susține că aici sunt peste 100 de pacienți cu Covid și încă 141 de bolnavi noncovizi. Lucian Miron spune că la spitalul din Deva se fac în continuare internări, cu toate că pritrn-un ordin, Raed Arafat a interzis acest lucru, spre disperarea bolnavilor. “Ne-am asumat acest, nu putem să nu facem internări, oamenii au nevoie”, a spus directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Deva. (S.P.)

2 comentarii la „Deşi Arafat a dat ordin, Spitalul din Deva face internări în continuare!

  • 21 octombrie 2021 la 8:38
    Permalink

    Oare de ce folositi aceste fraze de tip gazeta de perete din perioada stalinista? Dar arafat (fara majuscule) cine este? Un specialist in descarcerari care prin diverse mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe a ajuns sa fie seful DSU iar cuvintele lui gandite sau negandite sa aiba greutate de lege!

  • 21 octombrie 2021 la 9:50
    Permalink

    FELICITĂRI!!!!!!! Vă susțin!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.