Sport

Derby-ul suferinţei

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva (locul 11) au doar varianta victoriei în partida de azi cu SCM Craiova (locul 12), cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. În tur, la Craiova, Cetate s-a impus cu 28-27, însă în ultimele şase etape, devencele au suferit şase eşecuri consecutive.

Luptă în trei
Cetate Deva şi SCM Craiova au acumulat câte şase puncte în cele 13 partide disputate până acum în actualul campionat şi se află la egalitate de puncte cu HCM Buzău, pe locurile 11-13. Echipa care va rămâne pe locul 13 la finalul campionatului va retrograda alături de ultima clasată Universitatea Reşiţa (locul 14 cu doar două puncte) şi va ispăşi un sezon de penitenţă în Divizia A.
„Pentru mine e un meci ca oricare altul, deoarece am ajuns la limita dezamăgirii. Jucătoarele însă ar trebui să se mobilizeze la maximum, pentru că dacă nu înving, îmi transmit semnalul că nu mai vor să fie în Liga Naţională. Nu am prea mari speranţe, întrucât la ultimele antrenamente, am avut senzaţia că jucătoarele cam trag mâţa de coadă. Dacă altădată erau sută la sută mobilizate şi transpirate, acum, la unul din antrenamente, nici măcar câteva picături de sudoare nu aveau pe echipamente”, a spus Marian Muntean, finanţatorul echipei devene.
Partida de azi, care va conta pentru etapa a XV-a a Ligii Naţionale feminine, va fi televizată în direct de canalul DigiSport TV. Jocul este programat să se dispute în Sala Sporturilor din Deva, cu începere de la ora 17.00, şi va fi arbitrat de cuplul feminin din Lotul A, format din Anamaria Duţă şi Diana Florescu, ambele din Bucureşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura