Derbiul judeţean în Liga a 3-a la Hunedoara

Nicolae Gavrea

Astăzi se va desfăşura pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara derbiul judeţean dintre formaţiile hunedorene care evoluează în Liga a treia de fotbal, seria a IV-a.

Gazde sunt jucătorii de la CS Hunedoara (locul 10 în clasamentul seriei cu 18 puncte acumulate din 14 partide disputate), echipă care în ultimele etape nu prea a strălucit şi a înregistrat rezultate oscilante. Formaţia antrenată de Mircea Alic jr. a pierdut în ultima etapă pe terenul celor de la CSM Lugoj, acolo unde însă oaspeţii de astăzi, jucătorii de la CNS Cetate Deva, au câştigat norocos. Hunedorenii nu vor putea să se bazeze pe sprijinul căpitanului Andrei Cobliş, suspendat pentru cartonaşul roşu pe care l-a primit în jocul de la Lugoj.
„L-am pierdut pentru meciul următor şi pe Cobliş, care a luat două cartonaşe galbene unul după altul şi a fost eliminat în al patrulea minut de prelungiri. Urmează un meci greu acasă cu Cetate Deva, care a legat, iată, două victorii la rând, în timp ce noi nu am mai reuşit să câştigăm în ultimele etape”, a spus Mircea Alic după înfrângerea de la CSM Lugoj.
Echipa de la Deva antrenată de Ioan Petcu ocupă în prezent locul 12 şi are un total de 16 puncte, are un moral bun după ce în ultima etapă a câştigat la scor partida disputată pe terenul de sub Cetate în compania celor de la Naţional Sebiş (4-2).
”Oricum e foarte bine că am câştigat, să mai urcăm în clasament, să fugim din zona retrogradării. Ne aşteaptă meciul de la Hunedoara din ultima etapă, cred că va fi un joc frumos, deschis, între două formaţii care au nevoie de puncte”, a spus Ioan Petcu, antrenorul principal de la CNS Cetate Deva după meciul din etapa trecută.
Partida de astăzi se va disputa începând cu orele 14.00 iar intrarea spectatorilor la meci este liberă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.