Politica si administratie

Deputatul Vetuța Stănescu: Valoarea tichetelor de masă crește cu 50 la sută

O veste foarte bună, valoarea tiche­telor de masă va crește la 30 de lei, de la 20,17 lei. Legea respectivă a fost votată în Parlament.
„Valoarea nominală a unui tichet de masă se majorează cu 50 la sută, ca urmare a măsurii pe care am votat-o astăzi (n.r.-ieri), cuprinsă în pachetul „Sprijin pentru România”, implementat de Guvernul României.
Astfel, de la 20,17 lei, valoarea unui tichet de masă crește la 30 de lei începând cu data de 1 iulie 2022.
Totodată, în baza legii pe care am adoptat-o, plata taberelor pentru copii poate fi făcută şi cu voucherele de va­canţă acordate părinţilor.
Peste două treimi din măsurile pre­vă­zute în Pachetul de măsuri econo­mico-sociale ”Sprijin pentru România” sunt active și produc deja efecte.
Pentru că avem nevoie de un mediu economic sănătos, 60 la sută din acest pachet de măsuri vizează mediul de afaceri și investiții, iar 40 la sută reprezintă măsuri de sprijin pen­tru persoanele vulnerabile”, a de­clarat Vetuța Stănescu (foto), de­putat PNL de Hunedoara.
(A.Năstase)

One thought on “Deputatul Vetuța Stănescu: Valoarea tichetelor de masă crește cu 50 la sută

  • Pentru cine le primește. Unor angajați de la unități spitalicești, li se plătește o așa-zisă „normă de hrană“ care făcând parte din salariu, este impozitată. Doamna Stănescu știe despre care angajați vorbesc, pentru că le-a fost șefă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.