Deputatul Ţîmpău se dă preşedintele PNL Deva

Carmen Cosman

Deşi oficial, la nivelul PNL Deva, nu au avut loc alegeri, care să ducă la schimbarea conducerii organizaţiei, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto) semnează ca preşedinte al liberalilor deveni, deşi este doar vicepreşedinte. Asta, după ce în toamna anului trecut a fost însărcinat cu probleme organizatorice, în locul preşedintelui PNL, Florin Oancea, dar fără să se facă şi schimbarea de funcţii.

Deputatul se scuză
Un manifest împărţit prin municipiul Deva, prin care USL îşi anunţă intenţia de a scădea taxele şi impozitele cu 5 procente, aduce şi o surpriză pe scena politică. Din grupul iniţiatorilor, face parte şi deputatul PNL Bogdan Ţîmpău, care semnează ca preşedinte al PNL Deva. La nivel oficial, însă, liderul organizaţiei este încă Florin Oancea, chiar dacă acesta a căzut în dizgraţia conducerii judeţene a partidului. Florin Oancea a refuzat să comenteze în vreun fel acest aspect, dar a precizat că nu ştia de organizarea unor alegeri care să ducă la schimbarea lui din funcţie. În schimb, Bogdan Ţîmpău recunoaşte că nu este preşedinte al PNL Deva, dar susţine că spaţiul era prea mic pentru a explica situaţia exactă. „În momentul acesta, este o situaţie de interimat la organizaţia PNL Deva, dar nu au fost alegeri. Scopul acestei scrisori nu era de a lămuri situaţia din organizaţia PNL Deva, ci să anunţăm populaţia că anul acesta va plăti cu 5 la sută mai puţin la taxele şi impozitele locale”, a declarat deputatul hunedorean. Ţîmpău spune că, dacă va dori să lămurească situaţia liberalilor deveni, va întocmi… o nouă scrisoare, pe care o va distribui pe piaţă.

Căzut în dizgraţie
La începutul lunii octombrie a anului trecut, Florin Oancea a fost scos din lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Deva, liberalii preferând să meargă pe mâna unui membru PC. Ulterior, el a fost tras pe linie moartă şi în partid, după mai mulţi ani în care Oancea s-a aflat în fruntea acestei organizaţii. Florin Oancea nu a fost schimbat de la conducerea filialei liberale din Deva, dar atribuţiile lui au fost preluate de deputatul Bogdan Ţîmpău.

7 comentarii la „Deputatul Ţîmpău se dă preşedintele PNL Deva

 • 10 ianuarie 2012 la 6:18
  Legătură permanentă

  CE MECLA DE TANTALAU ARE TAMPAU ASTA ,CE DEPUTAT MAI E SI ASTA CA NU AM AUZIT DE EL ,DAR NU VA MAI FII ,IN TOAMNA VOTAM CU PARTIDUL POPORULUI ,NU CU CIOCOII USL CARE AU VANDUT TARA ,CATA SPAGA A LUAT SI DEPUTATUL ASTA PENTRU CA A VANDUT PETROM LA AUSTRIECI,PARTIDUL POPORULUI VA CURATA PARLAMENTUL DE HOTII ASTIA.

 • 10 ianuarie 2012 la 10:37
  Legătură permanentă

  Multumim , pentru scuzele d-lui deputat!!!
  Pentru ca la „poza ” pe care, o are, putea sa ne trateze si altfel(adica cu jumatatea lui cinci, pentru cunoscatori).
  In rest , „No coment” pentru ca nu merita …!

 • 10 ianuarie 2012 la 21:31
  Legătură permanentă

  acest bogdan tantalau se da presedinte? hahahahahahaha
  victime a lui moloz sion micia:
  – mircia muntean
  – nicolae timis
  -daniel raducanu
  toti primari
  nicolae florin oancea – viceprimar deva si omul cu care moloz la dat afara din pnl pe mircia muntean
  – urmeaza:
  jura paun- primar simeria
  hada ovidiu- primar hunedoara

  USL-stilor nu vedeti ca gretosul asta de turnator la securitate distruge usl-ul din interior? cum sa castigati alegerile cu un turntor din interior si cu unul cu fata asta de tantalau ca tampau? apropos tantalau: stii ca tata copilului tau este costa cosmin? hahahahaha tantalaule!!!!! mai stai mult pe la bucuresti si sa vezi ca si balint o sa devina tatal celui de-al doilea copil al sotiei tale

 • 11 ianuarie 2012 la 13:57
  Legătură permanentă

  Deci trebuie sa fie cineva care sa raspunda de PNL si poate el este cel mai in masura sa faca acest lucru

 • 12 ianuarie 2012 la 20:56
  Legătură permanentă

  bai nenorocitilor mi ati incalcat proprietatea cutia postala e pt scrisori personale nu pt propaganda voastra cretina o sa vezi ce o sa ai si tu in cutia postala poate da dracu sa te plangi cu banii nostri irositi asa mai bine dadea ti la o casa de copii sau de batrani; aveti un tupeu ordinar de hoti calificati in loc sa vedeti de legile cretine ce le promulgati lejer impotriva poporului sub sloganul Sa traiti bine ! va ganditi la voi nu la noi cu un idiot la mediu cu altul in sanatate ;invatamant cu un program de eutanasiere a populatiei bine pus la punct ;fara spitale medicamente scumpite salvari mai nou sa le ia un ministru din clica voastra va ganditi cum sa ne ucideti premeditat ;si noi ne gandim si santem mai multi ca voi

 • 23 februarie 2012 la 10:08
  Legătură permanentă

  Iarasi voi cu PP vostru=ZERO TV,ne plictisiti rau de tot cu toate bazaconiile voastre,in exclusivitate,exceptional,in direct si in reluare..:)))) PP=Partidul Prostilor,ca doar aia retardati la minte pot sa-i creada,adica tot niste prosti ca si ei!
  BRAVO Domnule Deputat,excelenta idee cu scaderea taxelor si impozitelor cu 5%,care sunt si asa prea mari si ne lovesc la buzunar!

 • 23 februarie 2012 la 10:42
  Legătură permanentă

  Partidul Prostilor – Dan Diaconescu cauta sponsori la OTV . Da-ti sms cu 0.99 Euro/SMS si votati Elodia sau Cioaca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.