Politica si administratie

Deputatul POT Anamaria Gavrilă: Diaspora poate schimba sistemul politic din România

Deputatul Partidului Oamenilor Tineri (POT) susține că Diaspora poate răsturna sistemul politic din România. Asta, pentru că acasă, votanții sunt supuși amenințărilor din partea unora dintre politicieni.

Echipă care acționează cu credință
„Diaspora este cheia pentru schim­barea politicii din țara noastră. Aici, acasă, există o mare reticență pentru implicarea în politică. De ce? Pentru că aceia care lucrează în sistem pot fi amenințați sau șantajați. Cei care lucrează în sistem riscă să-și piardă locurile de muncă. Dacă muncesc în sistemul privat, se poate ca patronul să fie de altă culoarea politică. Dacă sunt antreprenori, sunt amenințați cu controale, controale dispuse tot de oameni politici.
Așadar, pentru a schimba sis­te­mul politic din România e nevoie de oa­meni care nu pot fi amenințați, nu pot fi șantajați și nu au nimic de pierdut, adică românii din Diaspora. Românii din Diaspora pot candida pe liste. Te invit în Partidul Oamenilor Tineri. Suntem o echipă mare de oa­meni care acționează cu pro­fe­sio­na­lism, cu credință, cu integritate.
Suntem singurul partid politic din România 100 la sută transparent”, a de­clarat Anamaria Gavrilă, parla­men­tar de Hunedoara. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura