Politica si administratie

Deputatul PNL Vetuța Stănescu vrea să ajute constructorii

Adriana Năstase

Parlamentarul liberal Vetuța Stănescu (foto) susține că sunt multe proiecte de investiții care sunt în impas din cauza creșterii puternice a prețurilor la mate­riale de construcții.

O industrie vitală
„((Constructorii au nevoie de ajutor)), este declarația politică pe care am depus-o în Parlamentul României, un semnal de alarmă în ceea ce privește sectorul construc­țiilor, care este în pericol să intre în colaps.
Creșterea alarmantă a prețurilor la materialele de construcții și, deopotrivă, la materiile prime, pe fondul războiului din Ucraina, determină întârzierea multor pro­iecte de investiții. Din lipsa capacității și a neprofitabilității proiectelor, foarte mulți operatori economici din acest sector au de­nunțat contractele cu statul român. România are o mare dependență de im­porturi în ceea ce privește materialele de construcții și, din acest motiv, este nevoie de o intervenție rapidă a autorităților res­pon­sabile, în condițiile în care constructorii au fost principalul motor al economiei ro­mânești în cei doi ani de pandemie, când foarte multe industrii și-au suspendat sau chiar sistat definitiv activitatea. Fără aju­torul decidenților politici, o industrie vitală pentru dezvoltarea și modernizarea României este obstrucționată sau chiar în pericol de a-și pune lacătul. Dacă nu intervenim cu celeritate în privința situației din ce în ce mai grave a constructorilor, toate eforturile de a ne redresa vor fi în van. Atât noi, Parlamentul României, cât și Guvernul trebuie să venim cu soluții concrete și rapide pentru a-i ajuta pe cei care pun fundația acestei țări”, a declarat deputatul PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu.

One thought on “Deputatul PNL Vetuța Stănescu vrea să ajute constructorii

  • Voi vedeți că torționarii primesc pensie de drept și pensie specială ,două pensii de la stat și pentru victimele lor nu vrea statul să de-a nimic .

    Nu este normal azi 2022 când fiecare cetățean spune că educația este o normalitate și un drept constituțional .

    Am ajuns să spun că educația morală este foarte săracă la mulți cetățeni în anul 2022 .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.