Deputatul PNL Lucian Heiuş: Singura variantă bună pentru ţară sunt alegerile anticipate

26 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, deputatul Lucian Heiuş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că singura variantă ”pentru a scăpa de guvernul PSD sunt alegerile anticipate”. Alături de Heiuş, la această conferinţă de presă au participat senatoarea Carmen Hărău şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.

”Suntem responsabili”
Deputatul liberal susţine că liberalii sunt dispuşi să meargă la alegeri anticipate, indiferent de consecinţele acestora. ”Poziţia PNL este foarte clară. Singura soluţie pentru a opri debandada din ţară şi pentru a opri dezastrul care se poate întâmpla în următorii doi ani sunt alegerile anticipate. Pentru asta milităm şi asta e poziţia noastră clară. Nu poţi ajunge la putere decât prin alegeri”, a declarat liderul judeţean al liberalilor. ”Suntem politicieni responsabili să oprim acest drum dezastruos pe care merge Rommânia? Noi, liberalii, spunem că da”, a afirmat Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Se poate un consens?
Întrebat cum vede el că se poate ajunge la alegeri anticipate, deputatul PNL a spus că nu exclude nici varianta dizolvării Parlamentului României. „Noi ne dorim să ajungem la putere prin vot. Cea mai simplă variantă e moţiunea de cenzură. Sunt încă doi ani şi jumătate, se poate întâmpla orice, se poate ajunge şi la un consens pentru dizolvarea Parlamentului”, a declarat deputatul Lucian Heiuş.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Festival de goluri la Petroşani

Partidele programate în cadrul etapei a IV-a, au oferit jocuri spectaculoase şi rezultate interesante, iar una dintre partidele cele mai...

CS Hunedoara a debutat cu o victorie în Liga a treia

În primul joc oficial din Liga a III-a, campioana judeţului nostru, CS Hunedoara, a arătat o cu totul altă faţă...

CNS Cetate a câştigat la Ocna Mureş

Oraşul Ocna Mureş a revenit, după 11 ani, cu o echipă în campionatul Ligii a III-a de fotbal, primul meci...

Închide