Deputatul Laurenţiu Nistor: Ne vom zbate în continuare pentru judeţ

25 noiembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a apreciat ieri, luni că rezultatele obţinute de social-democraţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale reflectă votul dat de opt partide împotriva PSD, el arătându-se mulţumit de scorul obţinut în judeţul Hunedoara.

”Nu ar trebui să se laude cu rezultatul obţinut”
„Am obţinut 85.798 de voturi, faţă de 103.910 realizate de PNL. Sunt mulţumit de rezultatul obţinut în judeţul Hunedoara, pentru că împotriva PSD au votat opt partide, la care se adaugă simpatizanţii direcţi ai preşedintelui Klaus Iohannis, fără o opţiune politică foarte clară. De aceea, cred că PNL nu ar trebui să se laude, pentru că a obţinut un rezultat cumulat de la mai multe partide politice“, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, liderul judeţean al PSD.

Aprecierile, discutate în forurile de conducere judeţene
În ceea ce priveşte reacţia preşedintelui executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă, care a susţinut, într-o postare pe Facebook, că scorul obţinut de PSD este unul „ruşinos“ şi că Viorica Dăncilă ar trebui să facă un „pas în spate“, Nistor a arătat că aceste aprecieri ar fi trebuit discutate în forurile judeţene de conducere ale partidului, înainte de a fi făcute publice.
„Mi-aş fi dorit ca rezultatele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara să fie analizate, în primul rând, în cadrul forurilor de conducere ale partidului şi apoi să emitem opinii personale referitoare la activitatea partidului la nivel naţional. Acesta este cadrul democratic pe care l-am promovat împreună în partid şi trebuie să-l respectăm, cu toţii“, a fost de părere liderul PSD Hunedoara.
Laurenţiu Nistor susţine că social-democraţii se vor zbate în continuare pentru judeţul Hunedoara.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. test spune:

  Cat esti de penibil…..

 2. Valea Jiului spune:

  Doar noi din Valea Jiului am ramas fideli PSD-ului datorita politicienilor seriosi si de valoare ca Cristian Resmerita si Costel Avram .

 3. Sergiu spune:

  Doar voi,cei din Valea Jiului si cei din Brad, ati ramas prostii judetului.

 4. Mumu spune:

  @Valea Jiului

  Toata tara e plina de prosti, doar voi ati ramas destepti!
  Foarte bun exemplul cu traseistul ala de Avram care a schimbat de 5 ori partidele ca sa puna mana pe ciolan si el.
  Sa vedem daca-l mai lauzi dupa ce o taie iar din PSD.
  Poate-l intrebi de ce a dat 7 miliarde de lei pe sensul giratoriu de la Petrila!
  100 de borduri si 10 saci de ciment…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum au votat hunedorenii în finala pentru preşedinţia României

Şi după turul al doilea, judeţul nostru rămâne albastru, liberalii şi Klaus Iohannis reuşind să câştige alegerile prezidenţiale şi aici....

Complexul Energetic Hunedoara, greu de „ucis”!

În motivarea dată de judecători de la Tribunalul Hunedoara, în legătură cu insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara (CEH), se arată că...

Comunicat al deputatului PNL Lucian Heiuş

Dragi hunedoreni, Prin victoria de ieri în alegerile prezidenţiale am reuşit să ştergem culoarea roşie a Judeţului Hunedoara şi să-l...

Închide