Deputatul Florin Roman a făcut greva foamei… două ore

18 septembrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Deputatul Florin Roman (foto) a declanşat, ieri, aşa cum a promis, greva foamei, în clădirea Parlamentului. După ce a participat la înmormântarea lui Mircea Ionescu Quintus, deputatul liberal şi-a pus un scaun în faţa sălii Plenului şi a început protestul.
„Noaptea voi dormi la Grupul PNL din Camera Deputaţilor. Nu ştiu cum va decurge acest protest. Este prima dată când fac greva foamei, sper să fie şi ultima oară”, a declarat parlamentarul liberal pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, imediat ce a început protestul.
Însă, surpriză, la două ore de la declanşarea acestuia, deputatul a renunţat la el. De ce? La solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a mers la biroul acestuia, unde a fost informat despre alocările pentru Monumentul Unirii. „Am văzut că s-au alocat 18,8 milioane de lei pentru Monumentul Unirii şi încă 10 milioane de lei pentru restaurarea Muzeului din Alba Iulia”, a declarat deputatul Florin Roman.
Cu acest prilej, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a reiterat deputatului Florin Roman că nu susţine amendamentele celor de la UDMR privitoare la scăderea pragului de la care o minoritate poate folosi limba maternă până 10 la sută. „Eu nu agreez să adoptăm acele amendamente. Le-am spus colegilor mei că eu nu susţin acele amendamente, PSD-ul nu susţine acele amendamente şi dacă vor fi luate în considerare vreodată, se va face abia după ce avem o informare foarte serioasă”, a spus preşedintele PSD. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. David Solomon spune:

    Ce om serios este acest Dragnea. Renunță la amendamente că îl amenință Roman. Până la urmă îl va accepta pe acest papagal și președinte la Comisia de Administrație a CD. Mi se umple sufletul de bucurie că l-a determinat pe Roman să renunțe la greva foamei. Chiar tremuram penru el că poate ajunge în…pericol.

  2. Ion spune:

    un mascarici politic dar care face bani fara sa aiba habar de ceva.

  3. Machiavelli spune:

    Codrin Stefanescu vopsit in Galben.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bazinul de înot din Petroşani va purta numele Avram Iancu Marius

Avram Iancu (foto dreapta), primul om care a străbătut înot Dunărea de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră,...

Consult medical pentru permisul auto sau de port-armă, la spitalul din Brad

Vara aceasta, hunedorenii nu au dat năvală doar la serviciul de paşapoarte, ci şi la cel de permise auto. Aşa...

Insemex Petroşani, reprezentantul României la conferinţa IMRB din Federaţia Rusă

În perioada 2-13 septembrie, în Federaţia Rusă s-a desfăşurat cea de a VIII-a Conferinţă a Organismului Internaţional de Salvare Minieră...

Închide