Politica si administratie

Deputatul Anamaria Gavrilă: Copiii români instituționalizați în străinătate să fie aduși acasă și controalele la firme să se facă doar cu body camera pentru ca să eliminăm controalele abuzive

Deputatul Partidul Oamenilor Tineri (POT), Anamaria Gavrilă (foto), sus­ține că a construit un start-up în teh­nologie, atunci când a lucrat pentru fonduri de investiții.

Familie normală
„Sunt Anamaria Gavrilă – Deputat și Președinte al Partidului Oamenilor Tineri. Dacă m-ai votat în 2020, îți mulțumesc! Acum este timpul să alegem un Primar nou și Consilieri Locali ai POT – Partidul Oamenilor Tineri. M-am născut la Spitalul din Deva, am mers la Școala Generală Nr. 4 și apoi la Liceul Teoretic Traian. Am studiat la Universitatea De Vest Timișoara, iar în 2005 am plecat în Germania cu o bursă de studiu. Am rămas în străinătate 15 ani, am lucrat pentru fonduri de investiții în peste 9 țări gestionând peste 2 miliarde de euro și am construit un start-up în tehnologie. Provin dintr-o familie normală – mama a fost electrician și agent imobiliar, iar tata este șofer pe camion de 30 de ani.
Sunt o persoană cu o carieră în spate. Am decis însă să îmi aduc contribuția la orașul în care m-am născut. Am muncit pentru tot ce am, la fel ca cei mai mulți dintre dum­nea­voastră. Părinții mei nu mi-au cum­părat funcții publice prin spon­so­ri­zarea partidelor politice și nici nu au avut afaceri cu Primăria sau Consiliul Județean. Nu lucrez și nu am lucrat pentru firme care au contracte cu Statul sau cu Primăria.
De peste 3 ani sunt Deputat Independent în Parlamentul României. Am refuzat să mă asociez cu orice partid vechi sau un partid politic nou, com­promis. În Parlament, am fost o voce puternică și curajoasă pentru toate legile și deciziile nefavorabile cetățenilor și țării, în special vânzarea Mintiei și limitarea drepturilor și liber­tă­ților noastre. Am propus ca vân­ză­rile activelor de stat să se facă doar cu decizia Parla­men­tului, co­piii români instituționalizați în stră­inătate să fie aduși acasă (Legea Pia) și controalele la firme să se facă doar cu body camera pentru ca să eliminăm controa­le­le abu­zive”, a declarat Anamaria Gavrilă, deputat POT.
„În iulie 2023 am înființat Par­tidul Oamenilor Tineri (POT) și, în doar 9 luni, POT are sute de mem­bri în țară și în 13 țări din străinătate. Am depus 18 can­didaturi de primari și 190 de consilieri în toată țara la ale­gerile din 9 iunie. Candidez la Deva pentru că avem oportunitatea de a lăsa în urmă partidele vechi, oamenii politici vechi și slăbiciunile lor și de a ne lua orașul înapoi, din mâna gru­purilor de in­te­rese în mâna cetă­țe­nilor. Trebuie să oprim scurgerea banilor prin firme de partid, sărăcirea populației prin creș­te­rea taxelor și sub­dezvoltarea ora­șu­lui prin pier­de­rea populației. Vreau să deschidem Primăria pentru cetățeni și împreună să construim un oraș în care să ne bucurăm de salarii decente, opor­tu­ni­tăți de carieră și bu­siness, experiențe culinare și turis­tice, dar și un oraș în care seniorilor li se asigură ser­vicii ce le ușurează cu adevărat via­ța. Îmi doresc să avem un oraș în care tinerii profesioniști și cei din Diaspora se pot întoarce pentru a întemeia și a crește o familie aici, la Deva.
Pentru că Deva suntem noi, cetă­țenii acestui oraș și trebuie să se facă aici așa cum ne este nouă bine”, a adăugat Anamaria Gavrilă, deputat POT. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura