Depresia şi boala l-au făcut să-şi ia viaţa

2 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 63 de ani, din Petroşani, s-a aruncat de pe un bloc de locuinţe, de la etajul patru, din cauza greutăţilor. Vecinii lui spun că era bolnav, dar nu avea ceva foarte grav. Era însă deprimat din cauza neajunsurilor şi acesta ar fi motivul sinuciderii.

Tragedia a avut loc sâmbătă noaptea în cartierul Aeroport din Petroşani, pe Strada Saturn. ”În jurul orei 23.00 s-a primit solicitare pe 112, care anunţa o persoană căzută de la înălţime, etaj 4. (…) S-au început manevre de resuscitare, dar care din păcate nu au avut succes. S-a declarat decesul după 45 de minute de resuscitare. Pacientul prezenta traumatism grav la nivel cranian, traumatism toracic sever”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma cercetărilor, au constatat că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Cadavrul urmează a fi supus necropsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a determina cauzele şi circumstanţele care l-au determinat pe bărbat sa recurgă la acest gest. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiu cu pagube însemnate la ferma avicolă de la Mintia

Mai bine de jumătate din efectivul de pui a murit în urma incendiului la o hală din cadrul fermei avicole...

Amănunte şocante în cazul cuplului care şi-ar fi abuzat sexual fetiţa

Ancheta în cazul celor doi concubini din Valea Jiului care ar fi abuzat sexual de micuţa de patru ani scoate...

Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia Intotero. Măsuri vizând reducerea costurilor de finanţare pentru programe guvernamentale garantate de stat

Executivul a adoptat săptămâna trecută Hotărârea de Guvern care modifică legislaţia specifică programelor guvernamentale cu garanţia statului pentru clarificarea modalităţii...

Închide