Denisa Golgotă va participa la FOTE 2017

17 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Gimnasta Denisa Golgotă, legitimată la CNS Cetate Deva, va fi una din cele trei reprezentante ale României în acest sport la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), ce va începe duminică, la Gyor (Ungaria). Sportiva deveancă, alături de Iulia Berar şi Nica Ivănuş, va încerca să urce pe podium la această importantă competiţie.

În faţa unei noi provocări
Declarată cea mai bună sportivă a judeţului Hunedoara, graţie celor trei medalii cucerite la europenele de junioare de anul trecut, Denisa Golgotă se află în faţa unei noi provocări. Deveanca de 15 ani va fi, alături de Iulia Berar şi Nica Ivănuş, reprezentanta gimnasticii feminine româneşti la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2017, ce se va desfăşura în perioada 23-29 iulie, la Gyor (Ungaria).

Intră în concurs în 26 iulie
Sportiva noastră va intra în concurs, miercuri, 26 iulie, de la ora 16.30, când va debuta finala pe echipe. Rezultatele înregistrate în această întrecere vor conta ca şi calificări pentru finala de la individual compus, programată joi, 27 iulie, de la ora 15.00, dar şi pentru finalele pe aparate, ce se vor desfăşura vineri, 28 iulie şi sâmbătă, 29 iulie. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Un hunedorean a adus prima victorie a lui ACS Poli în noul sezon al Ligii I

ACS Poli Timişoara a debutat cu dreptul în noua stagiune a Ligii I, câştigând pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-0....

Andrei Deliu, locul 5 la balcaniada de seniori

Atletul Andrei Răzvan Deliu, legitimat la SCM Deva, a ocupat locul 5 în proba de săritura cu prăjina din cadrul...

Anunţ Finanţe, 18.07.2017

Închide