Sport

Demonstraţie de futsal

11 x 2 Autobergamo-Deva-Supercupa-2015Ciprian Marinuţ

Autobergamo Deva a etalat un futsal de nota 10 şi a făcut show în derbiul etapei a V-a a Ligii I cu Spicom Sfântu Gheorghe, fosta ocupantă a locului secund, impunându-se cu scorul de 10-0 (3-0). Trupa antrenată de Florin Ignat şi-a consolidat poziţia de lideră a clasamentului şi pare cea mai în formă echipă din campionat, având punctaj maxim şi 30 de goluri marcate după primele patru meciuri disputate.

Au marcat şi cu portarul
Gruparea patronată de Dorin Popa pare a fi una dintre cele mai serioase pretendente la podium în actualul sezon în ciuda despărţirii în vară de internaţionalii Robert Lupu, Florin Matei şi Vlad Iancu. Reconstruită pe baze noi, fără mari vedete, dar cu un joc colectiv solid, Autobergamo i-a spulberat, marţi, acasă, cu scorul de 10-0 pe cei de la Spicom Sf. Gheorghe, formaţie care ocupa locul secund la ora meciului. „Alb-vişiniii” au prins o zi excelentă, iar jocul le-a funcţionat tot mai bine cu fiecare gol marcat, atingând apogeul pe finalul meciului.
Startul a fost cu suficiente emoţii, iar deschiderea scorului a venit abia în minutul 10, fiind semnată de internaţionalul din Republica Moldova, Cristian Obadă. Până la pauză, Autobergamo a arătat cine e stăpâna pe parchet şi s-a desprins la 3-0, prin punctele marcate de Macingo (min. 16) şi Moldoveanu (min. 18). Obadă a reuşit dubla în minutul 22, ducând scorul la 4-0, şi a dat tonul unei reprize secunde de vis pentru Autobergamo. A urmat apoi o „rafală” de şase goluri reuşite de Tacot (22, 36), Manya (28, 33), Pânzaru (31) şi chiar de portarul Petrişor Toniţă, în minutul 30. La 10-0, echipa antrenată de Florin Ignat a redus turaţia motoarelor, iar în ultimele nouă minute de joc nu s-a mai marcat.
Rămâne ca Autobergamo să confirme forma bună arătată până acum şi în meciurile cu principalele rivale la podium şi să menţină vie tradiţia câştigării de trofee instaurată de clubul din Deva încă de la înfiinţare. În etapa viitoare, echipa din Deva va juca, în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc, vineri 16 octombrie, de la ora 18.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura