Demersuri pentru recuperarea brandului Corvinul 1921

25 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie, Sport

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a iniţiat un prim proiect de hotărâre în cadrul demersurilor pentru re­cu­perarea numelui, siglei şi palmaresului echi­pei de fotbal „Corvinul 1921” Hunedoara care se află, de câţiva ani, în proprietatea unei persoane fizice şi care a înregistrat brand-ul sus menţionat la Oficiul de Stat pen­tru Invenţii şi Mărci.
Iniţiativa primarului Dan Bobouţanu va fi supusă dezbaterii şi votului Consiliului Local în şedinţa de vineri, 29 ianuarie 2021. Pro­iectul de hotărâre prevede obţinerea avi­zu­lui de principiu, din partea Consiliului Local, pentru achiziţionarea mărcii „Corvinul 1921” şi constituirea unei comisii, formată din consilieri locali şi reprezentanţi ai Pri­mă­riei, care să se ocupe de procedurile legale pri­vind evaluarea şi achiziţia brand-ului amintit.
„Primăria municipiului Hunedoara nu a de­ţinut niciodată brand-ul Corvinul. El a apar­ţinut clubului de fotbal susţinut de fos­tul combinat siderurgic. Printr-un concurs de împrejurări, cu mai mult de 10 ani în urmă, brand-ul a fost, practic, pierdut de comunitatea hunedoreană, iar acum se află în posesia unei persoane fizice care s-a ară­tat dispusă la negocieri. Până acum au fost doar discuţii pe această temă. Am reuşit, împreună cu juriştii Primăriei să găsim o soluţie legală pentru a încerca recuperarea brand-ului. Sperăm ca procedurile să mear­gă bine şi să se finalizeze, perfect legal şi corect, cât mai repede cu putinţă. Facem acest efort deoarece brand-ul Corvinul este unul dintre elementele importante care, adu­nate, constituie identitatea municipiului Hunedoara”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
Anul acesta se vor aniversa 100 de ani de fotbal în municipiul Hunedoara, astfel că iniţiativa primarului Dan Bobouţanu este im­portantă pentru toţi cei care iubesc fotbalul din oraşul de pe Cerna.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Unii au furat brandul iar acum altii dau bani sa il primească înapoi!
    Halal!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turul ciclist al Normandiei a fost anulat

Organizatorii Turului ciclist al Normandiei, prevăzut între 22 şi 28 martie, au anunţat sâmbătă că au decis să anuleze ediţia...

TIR CU AER COMPRIMAT. Calificări pentru Jocurile Olimpice

Campionatele Europene de tir la puşcă şi pistol 10 m aer comprimat şi talere au fost programate iniţial în perioada...

REPERE MEDICALE. Afecțiuni ale coloanei vertebrale – Scolioza

Dr. Biochimist Manuela Ștef   Scolioza este o deformare laterală a coloanei vertebrale, care se manifestă cel mai frecvent la...

Închide