Demersuri pentru recuperarea brandului Corvinul 1921

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a iniţiat un prim proiect de hotărâre în cadrul demersurilor pentru re­cu­perarea numelui, siglei şi palmaresului echi­pei de fotbal „Corvinul 1921” Hunedoara care se află, de câţiva ani, în proprietatea unei persoane fizice şi care a înregistrat brand-ul sus menţionat la Oficiul de Stat pen­tru Invenţii şi Mărci.
Iniţiativa primarului Dan Bobouţanu va fi supusă dezbaterii şi votului Consiliului Local în şedinţa de vineri, 29 ianuarie 2021. Pro­iectul de hotărâre prevede obţinerea avi­zu­lui de principiu, din partea Consiliului Local, pentru achiziţionarea mărcii „Corvinul 1921” şi constituirea unei comisii, formată din consilieri locali şi reprezentanţi ai Pri­mă­riei, care să se ocupe de procedurile legale pri­vind evaluarea şi achiziţia brand-ului amintit.
„Primăria municipiului Hunedoara nu a de­ţinut niciodată brand-ul Corvinul. El a apar­ţinut clubului de fotbal susţinut de fos­tul combinat siderurgic. Printr-un concurs de împrejurări, cu mai mult de 10 ani în urmă, brand-ul a fost, practic, pierdut de comunitatea hunedoreană, iar acum se află în posesia unei persoane fizice care s-a ară­tat dispusă la negocieri. Până acum au fost doar discuţii pe această temă. Am reuşit, împreună cu juriştii Primăriei să găsim o soluţie legală pentru a încerca recuperarea brand-ului. Sperăm ca procedurile să mear­gă bine şi să se finalizeze, perfect legal şi corect, cât mai repede cu putinţă. Facem acest efort deoarece brand-ul Corvinul este unul dintre elementele importante care, adu­nate, constituie identitatea municipiului Hunedoara”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
Anul acesta se vor aniversa 100 de ani de fotbal în municipiul Hunedoara, astfel că iniţiativa primarului Dan Bobouţanu este im­portantă pentru toţi cei care iubesc fotbalul din oraşul de pe Cerna.

One thought on “Demersuri pentru recuperarea brandului Corvinul 1921

  • 26 ianuarie 2021 la 3:58
    Permalink

    Unii au furat brandul iar acum altii dau bani sa il primească înapoi!
    Halal!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare