Politica si administratie

Declarație politică: How much pentru Schengen?

Olanda, Suedia, Austria ne spun că România nu are voie în Schengen. Chiar dacă din punct de vedere tehnic noi îndeplinim condițiile, se pare că nu am îndeplinit toate dorințele…
Politicienii acestor țări ne spun că România nu este o țară sigură.
Surprinzător este faptul că Austria este al doilea cel mai mare afacerist străin în România. Deci, o mare parte din banii românilor merg în buzunarele afaceriștilor austrieci. Pentru aceasta România este foarte SIGURĂ, pentru că DOBÂNZILE EXAGERATE ale băn­cilor austriece sunt plătite sigur de ro­mâni, PROFITUL DIN PETROLUL ȘI GAZUL ROMÂNESC este bun pentru afaceriștii austrieci, la fel și profitul din asigu­rări, din industria lemnului, cons­trucții, etc..
Cu toate acestea, ministrul de Interne austriac ne spune că România nu este o țară sigură. Ceea ce ne face să ne întrebăm: Oare, CE PREȚ MAI TREBUIE SĂ PLĂTIM? Oare, unii sunt mai egali decât alții în UE?
Ministrul de Interne al României, Lucian BODE, s-a pus pe avion și a mers la Viena. Nu era destul că a fost UMILITĂ, România a mai fost și ÎN­GE­NUN­CHEATĂ de acest ministru nepri­ce­put. Gestul său ne arată că afaceriștii din spatele politicienilor austrieci mai au câteva dorințe de îndeplinit… Poate Salrom, poate Poșta Română…
Politicienii de la conducerea României sunt disperați. Au nevoie de victorii ca de aer. Au nevoie să convingă românii că au reușit ceva deosebit. Altfel, sondajele arată că sunt terminați la următoarele alegeri. Fac orice, VÂND ȘI ȚARA PEN­TRU A RĂMÂNE LA PUTERE. Astfel au vândut SUVERANITATEA României pen­tru ridicarea MCV-ului (Mecanismul de Control și Verificare pe Justiție), iar acum trebuie să vândă ceva de mare va­loare pentru ca să se poată lăuda că ne-au băgat în Schengen. Au nevoie să se mân­drească cu faptul că au reușit ridi­carea MCV-ului și au reușit să bage România în Schengen. Oricum, restul este DEZASTRU – de la PANDEMIE, până la ÎNDATORAREA țării și UMI­LIN­ȚA continuă la care suntem supuși de alte state.
Din păcate acesta este adevărul. POLITICIENII MICI AU VÂNDUT ȚARA CEA MARE ȘI BOGATĂ pentru accesul la putere și la banii publici.
Dar vremurile și lucrurile se mai schimbă, nu rămân niciodată la fel. România va avea o generație de oameni noi la con­du­cere. Atunci vom îndrepta lu­crurile. Iar despre Olanda, Suedia și Austria – noi românii vom ierta, dar nu vom uita.

23.11.2022
Deputat Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura