Declaraţie de presă

20 mai 2018 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

În legătură cu Comunicatul de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate, prin care Senatorul liberal Eleonora-Carmen Hărău (foto) a fost găsit în stare de incompatibilitate, aducem la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Calitatea de cenzor supleant la SC Ameritech SA, companie cu capital privat, la care ANI face referire cum că ar determina incompatibilitatea senatoarei, a fost exercitată de Carmen Hărău în perioada 02.10 2006-02.10.2009, aşa cum rezultă, de altfel, din adresa de FURNIZARE INFORMAŢII emisă la cerere, cu Nr.21014/18.05.2018, de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (vezi anexa-extras din document)
La data la care Eleonora-Carmen Hărău a devenit parlamentar, respectiv 20 decembrie 2012, mandatul de cenzor supleant la SC Ameritech SA expirase de mai mult de trei ani, motiv din care această calitate nu figurează în declaraţia de interese a deputatului Hărău, în mandatul trecut, nici a senatorului Hărău în acest mandat. Prin urmare, nu se poate pune în discuţie falsul în declaraţii.
Menţionăm că senatorul a fost invitat la sediul ANI, cu cca un an în urmă, pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-a făcut un denunţ împotriva sa, ocazie cu care i-a fost pus la dispoziţie, spre studiu, un dosar cu sute de pagini care cuprindeau, în susţinerea denunţului, Certificate constatatoare ale companiilor unde Eleonora-Carmen Hărău este acţionar, copii după numeroase contracte comerciale ale firmelor, după contracte de muncă ale acesteia etc. Hărău s-a prezentat fără avocat şi a formulat opinia că documentele din dosar nu susţin acuzaţiile de incompatibilitate. Ulterior, ANI nu a mai cerut alte precizări.
Considerăm că demersul ANI nu are susţinere probatorie şi va fi demontat în instanţă, fără dificultate, după modelul numeroaselor cazuri care s-au dovedit a fi superficial instrumentate de către această instituţie.
Biroul d

e Presă al Senatorului Eleonora-Carmen Hărău

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Take spune:

  Toata lumea din sediul firmelor Recom,stie ca dna Harau conduce efectiv si acum.

 2. Lacatus Valer spune:

  Frace a dato in primire la garda . Si pe mine ma dat tot el

 3. Frace spune:

  Dute dracului de tigan borit, praduitor jegos. Tu cu Perasifon si cu Lyterosu sinteti cei mai mari turnatori din Deva. La puscarie cu voi bulangiilor.

 4. Pirlea Ioska spune:

  @ Frace

  Mars zdreamta ca si tu esti praduitor . Tot orasul te stie cine esti , atarnatorule .
  Toti stie ca duhovnicul tau era berbecosu , ca erai toata diminetile la inspectorat . Zdreamta

 5. CetateanCinstit spune:

  Ce-i cu articolul asta de ***** scris la comanda acestei fiinte infecte pe nume Harau….

  Haideti sa luam faptele…spre exemplu, Duamna, detine functia de Senator si de Presedinte al CECCAR. Nici asa nu e in incompatibilitate? Adica ai voie sa detii 2 functii publice diferite? Interesant, cum doar la astia PENALI se poate..

 6. Frace spune:

  Sa te f.t in gura tigan borit de vali orfanu sau vali praduitoru. Ti-a ancuta cind i-am tras-o la m..e? Stii ca a fost prostituata? Pestele ei era dan olteanu. Fraiere , iti vine tie rindu. Bulangiule.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Expo Târg Vaţa de Jos a ajuns la ediţia a V-a

Ieri, la Vaţa de Jos s-a desfăşurat cea de-a V-a ediţie a Expo Târgului destinat fermierilor şi producătorilor agricoli, în...

Densuş, printre puţinele comune cu amenajament pastoral întocmit

Primăriilor li s-a dat răgaz pentru executarea lucrărilor aferente amenajamentelor pastorale, însă dacă nu sunt finalizate până în 2019, fermierii...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene Ovid Densusianu Hunedoara-Deva vă invită să călătoriţi În noaptea timpului, aşa cum se numeşte cartea semnată de...

Închide