Politica si administratie

Declaraţie de presă. PNL PETRILA: Nu aşteptaţi de la noi senzaţionalul pentru a vă umple golurile politice

05 costel-avramOrganizaţia PNL Petrila refuză orice antepronunţare publică referitoare la deja rostogolitul caz „Ilie Păducel intră în PNL pe uşa din dos“.
Am înţeles, la nivelul organizaţiei susţinute de un statut asumat prin calitatea de membru de partid, să ne abţinem de la vot în momentul discutării intrării în partid a primarului oraşului Petrila, Ilie Păducel. Motivul? Nevoia unei interpretări statutare şi regulamentare admise şi asumate de forurile superioare de partid. Înţelegem, ca membri ai unui partid cu rădăcină istorică, cu rezonanţă europeană şi cu orientare spre nevoia unui electorat care îşi doreşte maturizarea şi profesionalizarea clasei politice, să nu punem interesul personal înainte de interesul colectiv care considerăm că se suprapune pe interesul naţional.
În acest sens, orice pronunţare în spaţiul public ar leza o analiză corectă şi obiectivă asupra acestui caz.
PNL a decis, ca formaţiune politică, să îşi asume prin vot o restructurare a liniilor vulnerabile din partid şi atunci nu vom fi noi cei care facem rabat de la viziunea şi strategia prezentată în întreaga mass-media. Ştim că un măr putred reprezintă un pericol pentru toate fructele din coş, cum ştim şi că un „măr pe zi ţine medicul la distanţă“. Aşadar nu aşteptaţi de la noi senzaţionalul pentru a vă umple golurile politice. Cereţi-ne însă să luptăm pentru personalizarea PNL, pentru ca astfel să contribuim la reformarea clasei politice – cea care de facto stabileşte strategia de mâine pentru România.
Odată ce Comisia de arbitraj se va pronunţa pe cazul Petrila, vom prezenta public poziţia Organizaţiei PNL Petrila.
Costel Avram, copreşedinte PNL Petrila

One thought on “Declaraţie de presă. PNL PETRILA: Nu aşteptaţi de la noi senzaţionalul pentru a vă umple golurile politice

  • Iată că minunea s-a produs. PNL a scăpat de o hahalera: Costel Avram. Oricum acesta este cârtița lui Moloț. E drept că apare alta: Ilie Pintilie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura