Decizie importantă în dosarul lui Mircia Muntean

02 Mircia-Muntean-PSD-6-660x330Astăzi, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) ar putea decide dacă dosarul în care deputatul Mircia Muntean (foto), fostul primar al municipiului Deva, este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice va fi trims în judecata de fond sau va fi înapoiat la Parchet.
„Termenul din 29 septembrie de la ÎCCJ este prima înfăţişare din dosarul în care se va dezbate contestaţia depusă faţă de hotărârea judecătorului de Cameră preliminară de trimitere a dosarului în judecata de fond”, a precizat Traian Dumitrescu, avocatul fostului primar al Devei. Sentinţa pe care o va da instanţa în acest caz va fi definitivă.
Mircia Muntean a ajuns în această situaţie după ce autoturismul său a fost implicat într-un accident rutier petrecut în luna octombrie 2014 pe Calea Zarandului din Deva. Din probele administrate de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ reiese că fostul edil, aflat în stare de ebrietate, nu a reuşit să oprească maşina la timp şi a lovit alte autoturisme care staţionau la culoarea roşie a semaforului. Dosarul a fost trimis în instanţă în luna mai, după finalizarea anchetei procurorilor. (N.Bumbac)

One thought on “Decizie importantă în dosarul lui Mircia Muntean

  • 29 septembrie 2015 la 10:45
    Permalink

    Mutra de cretin ,fara scoala , comportament de vagabond ,minte de idiot irecuperabil. Si cu toate astea ,escroc cu state vechi de plata in solda interlopilor . „Oameni” ca asta au facut Romania de azi ! Asa nenorociti ,asa tara !!”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.