FlashPolitica si administratie

Decizia judetului, casatã la Centru!

Sorina Popa

Cei patru consilieri locali liberali din Deva – Doru Oană, Carol Panduru, Dorel Cuiava şi Ioan David – care au fost propuşi să fie excluşi din partid de către conducerea organizaţiei municipale, au avut câştig de cauză, vineri, la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL.

Deşi cei mai mulţi colegi liberali nu le dădeau nici o şansă celor patru, se pare că lucrurile nu s-au desfăşurat cum credeau cei care au decis să-i excludă din partid şi, automat, şi din Consiliul Local Deva.
Adică, vineri, Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL a hotărât casarea deciziei Consiliului Teritorial de Arbitraj a PNL Hunedoara, de excludere a celor patru aleşi locali din partid şi a admis cererea de strămutare a cauzei, formulată de cei patru, pentru a fi judecată de către o organizaţie PNL neutră, dintr-un judeţ limitrof.
„Considerăm că s-a făcut dreptate, prin această hotărâre a Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL. Toţi cei trei magistraţi care au judecat cazul nostru au fost de acord ca dosarul să fie strămutat la o organizaţie PNL dintr-un judeţ limitrof cu Hunedoara. Consider că prin propunerea conducerii PNL Hunedoara, ca noi să fim excluşi din partid, s-a încălcat statutul partidului, deoarece nu suntem vinovaţi de acuzaţiile care ni s-au adus”, a declarat consilierul local PNL, Doru Oană, unul dintre cei propuşi pentru excludere din partid.

5 comentarii la „Decizia judetului, casatã la Centru!

 • Sorina, cand mai scrii verifica inainte. CTA Hunedoara nu ia decizii de excludere. Decizia de excludere a luato Delegatia Permanenta Teritoriala PNL Hunedoara. COA Bucuresti nu a casat nimic,pentru ca nu avea ce, cei patru au cerut stramtarea la alta CTA, deci doar a stramutat judecarea contestatiei depuse de cei patru de la CTA Hunedoara, la CTA a altei organizatii judetene PNL din judetele limitrofe pentru a se judeca, pentru mai multata transparenta si a nu se putea spune ca e cineva impartial. Decizia de excludere e in vigoare, ei sunt exclusi din PNL si raman asa pana la finalizarea contestatiiloa la CTA si apoi la COA.
  Cand vine decizia de la COA cu stramutarea poate faci rost de ea si faci o erata. OK!

 • Cand scrii dupa ce auzi la telefon si prin cafenele asa iese.Sunt convins ca a-ti consultat nu 3 ci patru surse.Pe cei patru ! In plus nu am stiut ca Sectorul 1 Bucuresti (unde se judeca stramutarea)este judet limitrof cu Hunedoara.Of!Dragostea ,bat-o vina!

 • Munteanu e controlat de PDL prin dosare.
  Aceste fenomene sunt colaterale !

 • Imi pare rau de fata lui Dorel Cuiava… E chiar o fata speciala! Din punctul meu de vedere ar trebui sa lucre la Posta. Chiar se pricepe si e apreciata. Daca cimpanzeul de Cuiava a lucrat la Barcea, ca militian, cu siguranta fiica-sa ii plateste blestemele, fiind apreciata de toti puscariasii. Pe drept, repet! Si mi-e mi-a placut.

 • Oare fata lui consilieru Cuiavu are un numar de telefon, ceva?
  Sincer, sunt pe sec de ceva vreme!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura