Decesul unei paciente în vârstă îngrijorează

12 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Bătrâna a decedat la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a fost internată în acelaşi salon cu tânăra din Aninoasa, de 26 de ani, depistată pozitiv la testul pentru coronavirus, până când conducerea spitalului a aflat acest lucru şi a izolat-o pe pacientă.

Persoana decedată avea 82 de ani şi a suferit un atac cerebral, astfel că principala cauză a decesului rămâne această afecţiune. Starea ei era foarte gravă şi cum perioada în care a împărţit salonul cu bolnava de COVID-19 a fost scurtă, este aproape imposibil ca virusul să-i fi provocat sfârşitul, spun surse medicale. Femeia decedată în noaptea de miercuri spre joi a fost testată pentru coronavirus de către specialiştii DSP Hunedoara, odată cu declanşarea anchetei epidemiologice la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar acum se aşteaptă rezultatele analizelor.
Probe de la o altă pacientă, colegă cu tânăra
din Aninoasa
O altă femeie de 58 de ani, internată la Spitalul municipal Vulcan, a fost testată pentru a se stabili dacă este infectată cu coronavirus. Pacienta a stat două zile în salonul Secţiei de Neurologie a Spitalului de Urgenţă Petroşani, alături de tânăra din Aninoasa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituţiei Prefectului Hunedoara, Lucian Morogan, pacienta a fost testată şi acum se aşteaptă rezultatele analizelor. Femeia a fost izolată şi nu a venit în contact cu vreun alt pacient, ci doar cu personalul medical. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Operatorul de apă şi canalizare din Valea Jiului roagă consumatorii să apeleze la serviciile on-line

Apa Serv Valea Jiului are un sistem electronic de plată a facturilor, cât şi de comunicare a consumului lunar, dar...

Poliţistul „loverboy”, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agentul încadrat la Poliţia Deva a cerut instanţei de judecată să fie cercetat sub control judiciar sau arest la domiciliu,...

Fotbal. Barajul România – Islanda, ameninţat de coronavirus!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat pandemie de coronavirus iar situaţia afectează în mod direct şi fotbalul românesc. Astfel, meciul...

Închide