ActualitateFlash

Debranşaţi abuziv de la termoficarea centralizată

Sorina Popa

În ultima perioadă, în Deva, sunt tot mai multe reclamaţii privind debranşările abuzive ale unor apartamente de la reţeaua de termoficare în sistem centralizat, debranşări făcute de persoane neautorizate.

Amenzi de 500 de lei
Corina Oprişiu, administratorul public al municipiului Deva, susţine că tot mai mulţi cetăţeni care sunt racordaţi încă la sistemul centralizat de încălzire, reclamă faptul că sunt debranşaţi de vecinii care şi-au montat centrale termice de apartament.
„Ca să nu mai plătească părţile comune, oamenii recurg la asemenea gesturi incalificabile, debranşându-şi vecinii de la reţeaua de alimentare cu energie termică. Sunt zeci de reclamaţii depuse la primărie şi numărul lor tot creşte pe zi ce trece. Este vorba de debranşări abuzive, iar primăria poate aplica amenzi, în aceste cazuri, de 500 de lei, pentru preşedintele asociaţiei în care se petrec asemenea lucruri. De asemenea, putem dispune rebranşarea apartamentelor respective”, a declarat Corina Oprişiu.
În municipiul Deva, sunt multe situaţii în care există un singur locatar pe scară sau în bloc, care mai este racordat la sistemul centralizat de energie termică. Şi după cum se vede, aceşti locatari izolaţi, care au rămas racordaţi la reţeaua de termoficare centralizată, cad victime vecinilor inconştienţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura