Dealer de cocaină din Petroșani, arestat

21 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

    Nicolae Andrei Lăcătuș (foto), din Petroșani, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri de risc. Bărbatul a  fost ridicat de la domiciliu în urma perchezițiilor de joi, 19 aprilie, efectuate de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Hunedoara.

Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a lui Nicolae Andrei Lăcătuș pe o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore d ela pronunțare.

          Reamintim cititorilor că joi, 19 aprilie, poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Hunedoara au descins la locuinţele unor indivizi din Petroșani, bănuiţi că au vândut cocaină şi canabis consumatorilor de droguri. În total, oamenii legii au efectuat trei percheziţii domiciliare. „Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre bărbaţii vizaţi de anchetă ar fi vândut, pe raza municipiilor Petroşani şi Vulcan, droguri de risc şi mare risc (canabis şi cocaină), atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane. La sediul DIICOT – BT Hunedoara au fost duse pentru audieri 18 persoane”, a informat IPJ Hunedoara. Cercetările sunt efectuate într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. Conform site-ului observatorulnaţional.ro, pe lângă Nicolae Andrei Lăcătuş, alți trei bărbați au calitatea de suspecți în acest dosar, respectiv Marius Alin Goman, Bobi Muntean şi Ioan Muntean. (Natalia Bumbac)

Foto: Observatorul Naţional

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Doi copii din Petroşani, bătuţi de un individ certat cu legea

Doi copii, cu vârste de şase şi şapte ani din Petroşani, au fost agresaţi de un individ certat cu legea....

Tânăr din Lupeni arestat pentru furt calificat

     În data de 19 aprilie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni au efectuat o acţiune în urma căreia...

Sinucidere la Spitalul din Hunedoara

        Tragedie la Spitalul Municipal ”dr. A.Simionescu” Hunedoara. Un pacient de 63 de ani, internat la Secția...

Închide