De Ziua Femeii, la Băiţa are loc Balul Mărţişorului

3 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Doamnele şi domnişoarele din comuna Băiţa vor avea parte de răsfăţ cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. Primăria şi Consiliul Local le-au pregătit Balul Mărţişorului, ce se va desfăşura în 7 martie, începând cu ora 18:30, la căminul cultural din satul Lunca.
„Intrarea este liberă, aşa cum a fost şi în trecut. Doar că din pricina faptului că la căminul cultural din Băiţa se execută lucrări de reabilitare, ne-am orientat către lăcaşul din Lunca. Însă de la anul, revenim la tradiţionala locaţie. Le invit pe reprezentantele sexului frumos din întreaga comună să petreacă o seară ce le este dedicată în întregime, de voia bună urmând să se ocupe artistul Tinu Vereşezan, alături de formaţia sa. Vor exista mici atenţii, constând în flori şi dulciuri oferite cu mult drag din partea casei, dar şi diverse competiţii. Pe scurt, multe surprize. Vom organiza şi o tombolă, punând în joc mai multe premii. Vă aşteptăm, dragi doamne şi domnişoare”, a fost invitaţia lansată de Damian Diniş (foto), primarul comunei Băiţa.
Este bine cunoscut că în cadrul ediţiilor precedente, concurentele şi-au adjudecat titulaturi precum Cea mai Serioasă, Cea mai Veselă, Cea mai Sexy, Cea mai Romantică, Cea mai Bună Dansatoare şi Cea mai Elegantă. Juriul a fost unul exigent, emoţiile au atins cote maxime, dar totul a meritat, ţinând cont că recompensele au fost consistente.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante

„Serbările zăpezii“ revin în Staţiunea Parâng

Asociaţia „Pro Parâng“ organizează în Staţiunea Parâng „Serbările zăpezii“. Manifestările sunt programate pentru data de 16 martie 2019, evenimentul fiind...

Răpus de gripă

Un pensionar de 94 de ani din Valea Jiului a murit la Spitalul de Urgenţă Petroşani din cauza complicaţiilor survenite...

Închide