Sport

De trei ori şansă, niciodată noroc

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a câştigat clar, scor 3-0, pe teren propriu cu Milenium Giarmata, beneficiind de şansă la toate cele trei goluri, şi se menţine pe podiumul Ligii a III-a şi după runda a III-a. În schimb, CFR Simeria a fost lipsită de noroc şi a pierdut meciul, de acasă, cu Naţional Sebiş, scor 0-1, în ciuda numeroaselor ocazii, între care şi două bare.

Mai greu decât indică scorul

FC Hunedoara a „dublat” meciul fantastic cu Gaz Metan Craiova din Cupa României, cu o victorie în campionat şi ocupă locul secund în clasament. Partida cu Milenium Giarmata a fost mai complicată decât o lasă să se vadă scorul de neprezentare, 3-0, înscris pe tabelă la final. Drept dovadă, toate cele trei goluri ale alb-albaştrilor au venit în urma unor faze de contraatac, la care defensiva adversă a greşit ca în curtea şcolii. La primul gol, un fundaş de la Giarmata a fost deposedat uşor, după ce recuperase mingea la un contraatac hunedorean, iar Şandor a scăpat singur în careu, unde a fost faultat. Zelencz (38) a transformat penalty-ul şi a deschis scorul, 1-0. Milenium a căutat egalarea în repriza secundă cu destulă insistenţă, dar hunedorenii au încheiat conturile în urma altor două contraatacuri. Gideon (74) şi Trăşcan (76) au ajuns în situaţii favorabile şi au dus scorul la 3-0, după gafe incredibile ale fundaşilor echipei din Giarmata. Victoria e perfectă pentru moralul echipei antrenate de Eusebiu Şuvagău, dar jocul alb-albaştrilor mai are nevoie de îmbunătăţiri, pentru a cocheta cu… perfecţiunea.

Ghinion cât casa

CFR Simeria a suferit primul eşec din actualul sezon la primul test dificil, fiind învinsă pe teren propriu de Naţional Sebiş, scor 0-1. Slăbiciunile defensivei şi lipsa de inspiraţie de la finalizare ale feroviarilor au dus la un verdict în totală contradicţie cu aspectul jocului, dominat autoritar de echipa antrenată de Gheorghe Cornea. Unicul gol al partidei a fost marcat de veteranul Cristi Luca (min. 76), acesta marcând la unul din cele două cornere ale arădenilor. „A fost un joc într-un singur sens, în care noi am ratat cât alţii în 10 partide, iar ei au marcat la o fază fixă. Am avut două bare prin Pepnar şi Dăscălescu, alte ocazii în care fundaşii arădeni au scos mingea de pe linia porţii şi câteva situaţii la care portarul lor a intervenit incredibil. Sperăm să ne revenim rapid după acest pas greşit şi să învingem la Becicherecu Mic, pentru a rămâne în cursa pentru promovare”, a spus antrenorul feroviarilor, Gheorghe Cornea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura